Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Warto obejrzec

Dnia 2014-04-25 o godz. 21:14 ~Nwa napisał(a):
> Pytanie czy ktoś B.K nie nakręcił na niewypał jakim jest ta
> ńowela z kredytem. Jemu prezes tez moze obiecywał bo nie
> zapominaj drogi znachorze ze on tam jest tylko
> akcjonariuszem.

Nie każdy biznes sie powodzi. Oczywiście
> życzę wam jak najlepiej bo nie czuje satysfakcji jak ktoś
> traci kasę bo sam jej sporo straciłem.
Pisałeś o moim
> wiszeniu na PMI wiec juz nie będziesz miał co pisać bo w
> poniedziałek notowania ruszają.
Jeśli chcesz pisać o moich
> kolejnych wtopach bo tylko takie masz argumenty to muszę Ci
> sie pochwalić ze moze karma sie odwraca dzięki inwestycji w
> United po 17 gr i mam nadzieje że dzięki ekipie z globalną
> PMI tez w odpowiednim momencie da zarobić.

Pozdrowienia
> dla Darka bo Ciebie kolego szanuje i mam nadzieje że w
> końcu zarobisz na Dep.

Uderz w stol a juz wiadomo kto sie odezwie. Niczym z podziemi, zakurzony i zapomniany nieco przez Boga wyskoczyl nam doradca ubezpieczeniowo - finansowy, troskliwy opiekun naszych portfeli, woluntariusz gieldowy pelen dla nas wspolczucia i milosierdzia - nieoceniony nwa. Do rzeczy jednak po krotkim dossier szanownego kolegi.
PMI to bedzie taka sama porazka jak PSW i dokladnie taki sam scenariusz. Zapamietaj moje prorocze slowa. United niczym Manchester na samym dnie i po wejsciu przy 17 groszach takiego inwestora jak nwa,.. no, po prostu nie wypadalo aby sie kurs nie zaczal podnosic. Az mi komputer drgnal jak zakupiles ich pakiet, slonce wyszlo zza chmur a okoliczne, wyciszone dotad ptactwo przyjelo ta informacje radosnym swiergotem.
O Depka i BK sie nie obawiaj. Insynuacje jakoby to Kluba namowil BK na ten biznes to jakas niedorzecznosc i kolejna fabulka science fiction. To Kukolewski o wszystkim decyduje, nawet jesli jest ,,tylko" zwyklym akcjonariuszem. Te jego SPA, sanatoria, szpitale, placowki zdrowia, rozne osrodki medyczne to wlasnie m.in. z kredytow branych za Atlantykiem. Na razie kup sobie na poniedzialek pampersa i wzmocnij sie przed 9 rano weglem, Tym z apteki.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
DEPEND -4,00% 0,25 2015-03-02 16:49:55
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.