Znachor,
Nie zaskoczyles mnie. Twój poziom kultury i inteligencji mnie wiecej na poziomie gąbki.
No cóż tacy tez musza chodzić po tej ziemi.
Nie przypominam sobie żebym komuś pisał aby sprzedawał akcje bo to śmieć czy coś w tym stylu.
Ja rzucam jakiś temat i każdy sobie sam decyduje czy sprawdzić coś czy nie.
Jeśli tak sie boisz jak coś napisze co według Ciebie jest naganianiem na spadki i zaraz sie pojawiasz pisząc coś moich inwestycjach w sposób dla mnie dziwny, ale po prostu jestes dziwny, pokazujesz ze faktycznie sie boisz tej inwestycji.
Dark śmiało pisze ze wierzy ze tu bedzie kosmos i to szanuje bo w ani jednym poście mnie nie obraza.
Gdybym jak ty tak sie trzasl na każdy wpis ktory nie jest po twojej myśli nie grał bym na giełdzie. Dla mnie to zabawa bo kasę zarabiam gdzie indziej i jeśli chodzi o PMI to juz dawno spisalem ja na straty a jednak niepotrzebnie. Pogadamy o wycenie za pare mcy. Prorokiem nie zostałeś przewidując rzeź.
Widzisz ja jak inwestuje w spółkę to poznaje ludzi którzy decydują o losach tej spółki i na razie nie narzekam. Warto znać takich ludzi jak Staykov, którego Ty widzisz tylko w TV. Zobaczmy kto bedzie miał racje jeśli chodzi o PMI za jakiś czas jak emocje opadną.
Jestes na spolce juz tyle czasu i ciekawe czy choć raz rozmawiałes z Kluba?
Zakładam ze nie bo sie ośmieszasz pisząc ze moje rzekome pomówienie ze to kluba namówił kukolewskiego to niedorzeczność.
Ja akurat z nim wiele razy rozmawiałem i to on mi powiedział,ze znalazł Kukolewskiego i namówił na biznes wiec zanim coś napiszesz co pokaże twoja niewiedzę radzę pomyslec.