Dnia 2014-04-23 o godz. 17:15 ~zyga napisał(a):
> Wszystko jest możliwe! to jest fundusz i na 99%
> niezbankrutuje takie jest moje zdanie
pozostaje jednak ten jeden % !! przyznam , że spółka mocno mnie sponiewierała i nic nie jest w stanie mnie już zaskoczyć nawet to , że ogłoszą upadłość
powiem tak, sytuacja wygląda grożnie , na tej spółce wszystko jest możliwe ! wyniki słabiutkie , brak pomysłów na dalszy biznes słowem masakra nic dziwnego , że kurs w czarnej..............niżej i niżej !
~~olo~~ och !! jaki ty mądry jesteś, och !!! jaki ty madry ....mądry... mąd....
~~flacha~~ a ty jeszcze mądrzejszy......mądrzejszy.....mądrz.....
~~xyz~~ och !! a ty mój słodki pataciku, to już najmądrzejszy inaczej, och !! najmądrz.....
Kwiatuszki giełdy jesteście, oj jesteście, oj!! tak, tak.....tak.... a jakie mądralińskie, czuć od was mądrością, oj !! tak....tak....tak.... To koleś mi mówi, że czuć was czymś innym a to nie jest prawda, prawda kwiatuszki....prawda.... prawda...., bo czym od was mogłoby tak czuć, jak wy takie mądralińskie jesteście, oj!! madralińskie, bardzo madralińskie oj !! bardzo.... bardzo.... super, hyper ....mądralińskie ....skie......skie..... no czym ...czym????
oj, flaszka, filuterny jesteś. Zagrałabym twoimi wydmuszkami w pingla. Odgłos uderzeń podobny a tor lotu jak w rugby. Ludziska ubaw mieliby po pachy. Z główką twoją byłoby podobnie nieboraczku przeszczęśliwy.
lancet coś tępy jesteś , zmieniasz te swoje nicki ciekawe po co ? nudzi ci się ? mamusia cię nie kocha ? tatuś w nocy przychodzi do twojego pokoiku ? biedaczku :)