drogi bełcie , jak już wspomniałem raczę się tylko dobrymi trunkami i inwestuje tylko w dobre spółki ! chwilowa przecena ma się nijak do przyszłych zysków , cierpliwości ! czy Prezes mający no parę akcji nie zastanawia się nad ich obecnym kursie ? czy nie potrzebuje drobnych na waciki ? czy nie chce wywindować kursu na rozsądne poziomy ? a może jak niejaki JA uważa , że jedyny słuszny kierunek to 1 zł i nizej :) bez obaw Prezes zbyt dużo ma tu kasy aby zapomnieć o niej ! czas pokaże na co go stać , niestety nie mogę zdradzić więcej szczegółów ale bądź pewny wszystko idzie w dobrym kierunku ! już niedługo pojawi się długo oczekiwane info !!!!!!!!!!! pozdrawiam:):)
ja pierdziu ale ty milas jesteś i elokwenciak. Taki jak ty to bełtów nie pija. Powim ci, ze kiedyś pijałem francuskie ale to mnie nie poniewierało i zgaga mnie po nich smaliła. tera wiem co pije, bo one ekologiczne. Wszystkie moje kumple tylko nalewaki piją i zdrowe są. Jak se człek piernie po takim nalewaku to i portki przepali. wiem, że z soku robią i cukru dadzą i gorzelnianym spritem procenta zrobią a nic zdrowszego nad gorzelniany nie ma,
flaszka, ty h... się znasz na tej spółce, pierdielisz jakieś farmazony, kupuj kut.... to pójdzie do góry, czego się czaisz. Kużwa na trunki drogie palanta stać a akcje to ksiądz kupi czy cóś. Dupe zawracasz cwaniaczku. Coś wie ale nie powie. Kumple tak nie robią. Czknij, chyba żeś platfus.