DZISIAJ SPRZEDAŁEM CO MIAŁEM SPRZEDAĆ !! TO NIE NA MÓJ ROZUM I MOJE SKOŁATANE NERWY !! A WIĘC ŻEGNAM , ODCHODZĘ PEŁEN ŻALU I SMUTKU W PRZEKONANIU , ŻE GIEŁDA TO SZULERNIA !!!!!!!!!!!!
zboczeńcy wracają do niespełnionych obiektów. Wrócisz powyżej 2 zł. Giełda to nie dla takiego planktonu jak ty. Kiepsko tych akcji miałeś w koszyczku.
Prawdziwy Lancet ma tych akcji powyżej 400 tysięcy, zaliczyłeś podwójną wpadkę bo od jutra wzrosty. Może wreszcie bedzie trochę spokoju, jak masz trochę honoru w co wątpię.
żegnaj Lanceciku , widać giełda nie dla ciebie :) dla pocieszenia dodam , dobrze zrobiłeś ,że sprzedałeś teraz bo będzie dużo niżej :) wszystko wskazuje , że kurs zmierza na 1 zł !!!
hossa na mni nadchodzi dużymi krokami a ty nieboraku narobiłeś w majty !! i po co była ta ciągła pisanina ? mni wychodzi na prostą 2 zł już niedługo ale już nie dla ciebie .......
w pijanej atmosferze rodzą się szalone pomysły ale czy szalonym pomysłem jest , że mni zmierza na 2 zł ?? chyba nie ! bardziej szalonym pomysłem jest , że mni pójdzie na 1 zł , jak sądzi JA :) buhahaha ! chcesz zarobić przyłącz się do pijanego grona i licz zyski !! pisałem wczoraj , że dzisiaj na zielono i napiszę , że jutro powtórka :))))))))
brawo flaszka, tak trzymać, jak pójdzie to pijemy jutro mózgotrzepa, łikend przecie to nachlac się bedzie okazja. Tera 4 akcyjki za mózgolca a niedługo trzema akcyjkami literek się opęka.
witaj w gronie wtajemniczonych co wiedzą jak i co będzie na mni!! nie jak ten Lancet , pisał, nadawał i z podkulonym ogonkiem uciekł ale szacun pożegnał się a nie musiał !! a jutro wzrosty , jak wiadomo podobno Prezes coś szykuje ot taka niespodzianka dla wytrwałych , więcej nic nie mogę powiedzieć !
dobrze, ze całej kasy nie przechlałem, co mi pierdzielisz o jakims lancecie, pożegnał sie a h.. mnie to obchodzi. bedzie niespodzianka to trza kupywać, czy przepic lepiej a i zając idzie i babie trza cóś kupić to może przy jajcach ucałuje. Fajny kumpel jesteś i gadane masz flacha. ty z jakich okolic bo ja od scyzoryków.