• Czy ktos mi to może wyjaśnić? Autor: ~Lou_Cypher [89.67.5.*]
    Jak to jest możliwe że z pozoru pozytywne wieści jakimi wydaje się wejście składów węgla - nie dość że nie odbijają się pozytywnie na kursie - to wręcz przynoszą obniżenie kursu. Na usta ciśnie się WTF? Najdurniejsze komunikaty o inwestorach na dowolnych spółkach powoduja windę - a tu...Czy ktos mi to może wyjaśnić?
  • Re: Czy ktos mi to może wyjaśnić? Autor: ~leon [178.43.7.*]
    Widać, że od niedawna jesteś na giełdzie... przecież to, że jest inwestor było wiadome od dawna i wywindowało wcześniej kurs, a więc było to już w cenie... Teraz tylko ujawnili kim jest ów tajemniczy inwestor, a naiwni dali się nabrać na podbitkę kursu przed tym infem. Tyle. PS. Może gdyby tym inwestorem okazał się Kulczyk luba Czarnecki wtedy byłaby winda na północ, ale tu nie było żadnych rewelacji.
  • Re: Czy ktos mi to może wyjaśnić? Autor: ~Portorik [178.182.112.*]
    Trzeba czekać do 30 czerwca jak inwestorzy się nie wycofają to akcje polecą do góry. Niech Falenta nadmucha ten mały balonik :)

• Re: Czy ktos mi to może wyjaśnić? Autor: espinoza [77.254.67.*]
    to może leon Ci jeszcze powie kto tak podbijał i kto kupował

Bo jak widzisz po obrotach dzisiejszych, ulica by nie kupiła 10% obrotu z przełomu stycznia/lutego, no chyba że leon przerzucał z wora do wora sprzedając wszystkim na górcę i kupując na dołkach tak jak ma w zwyczaju
[x]
B3SYSTEM 0,00% 0,53 2017-04-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.