piszesz pod roznymi nikami glupoty ktore nie maja zadnych podstaw,tu twierdziles ze mieszko powinno chodzic po 6 zl a teraz zadajesz sam sobie fundamentalne pytanie o co tak naprawde chodzi z tym zyskiem.Na kazdym watku zawsze zjawia sie podnieceni szamani,ktorzy wierza ze sa wstanie nagonic innych na kupno i podbic cene choc sami nie maja pojecia o co chodzi to jest naprawde zabawne
mozesz sobie powtarzac do woli,dopoki nie przytoczysz sensownych argumentow to powtarzanie jest gó.... warte.Zreszta nie sadze zeby na mnie wogole zrobily jakies wrazenie.Spojrz na to co sie dzieje w duzych marketach pochodz w tesco,lidlu biedronce spojrz na asortyment .Spojrz na samochody z pewnym logo czy aby nie jezdzi ich jakby wiecej.Nie patrz na glown rzekę ale te wszystkie boczne kaluze ktore ja zasilą,strumyki strumienie rozlewy to one spowoduja ze kiedy rzeka wyleje ty bedziesz sobie zadawl pytanie JAk to sie stalo? Uwazam ze ta spolka ma potencjal przynajmniej 30 % wzrostu w przeciagu roku i mimo tego zadluzenia kurs powoli ale bezwzglednie bedzie rósl,zreszta tym ktorzy brali po 1,50 nie musze chyba tego mowic,oni zarobili juz masę kasy.
o widze ze realnie oceniajacy pesymista tryt zmienia opcje,zaczyna wierzyc w mieszko,co ciekawe wlasciwy tworca potegi mieszka-p.moczulski zostal prezesem bakallandu,pewnie i jego wyciagnie z klopotow,a potem go wyrzuca jak z mieszka
mimo ze na yawalu zarobilem ponad 100 prwlasciwie tam przez ponad 2 lata prowadzilem watek razem z icm to akcjii juz nie mam.odstraszyly mnie dwa zlodziejskie wezwania rodziny mzykow.inni mieli mniej szczescia majac akcje z tamtej hossy po kilkadziesiat zl.wlasnie pionieer wszystko wywalil z potezna strata.ale mirek wg mnie jest iskierka nadziei-zaczynaja sie ujawniac podmioty ktore pewnie odkupily od pionieera pakiety po 13 zl mimo ze na gieldzie jest po 7 zl.jeszcze byc moze zarobisz.no i wyniki yawalu sie poprawiaja,ja sprzedalem po infie ze mzyki ogolocily yawal z akcjii pagedu/szczyt prawie 40 zl/.chyba ze szykuja juz trzecie przymusowe wezwanie
gdybym nie wierzyl w potencjal tej firmy ,nie inwestowalbym w akcje to proste.Nie jestem tutaj dla zabawy,wlasne zdanie popieram pieniedzmi co nie znaczy ze zawsze mam rację.Czas pokaże czym bedzie ta ryzykowna inwestycja.11 C/z to nie jest malo ale tez nie horendalnie drogo jesli jest czas na kupowanie to byc może teraz ,kiedy tak zwani analitycy i inni wieszcze stracili wiarę.Byc moze procz wiary brak im jeszcze czegos.
NO WŁASNIE, tego po nich można się spodziewac, zobacz jak sobie ładnie poukładali że pionierr zwątrpił i im odsprzedaŁ. Teraz to działają jak Walenrody udając że akcji już nie mają / pozdr,