a czego sie spodziewaliscie -zysków - jak tu sa od pieciu lat same doły, po to było zrobione spojenie akcji zeby je mozna było spylic ponizej "grosza"
Obym sie myliłale na ogół sie nie mylę.
Bo nikt tego nie chce jeszcze tykać. Dziwię się tylko czemu ktoś oddaje. Chyba że sam sobie, celem zaniżenia kursu. Nic złego się nie dzieje w spółce nawet jest lepiej patrząc na jej przyszłość a kurs leci. Znaczy że ktoś się nieładnie kursem bawi. Piernicze to i nie sprzedam bo wiem że te 16 zeta będzie...
czekać ,czekać...nie oddawać...poprawa wyników...ciekawe kontrakty...nie dowartościowane akcje...im dłuższy trent boczny to silniejsze wybicie...zarząd też kupował akcje...po to żeby stracić,trochę logiki,według mnie musi być znaczący wzrost
Przetrwałem na tej spółce transakcję po 2 gr., to przetrwam i to. Nie wiem jak Wy, ale ja takim obrotem sprawy jest zachwycony i dokupiłem dziś kolejny pakiecik. Zobaczymy kto wykrwawi się pierwszy.
Witam,chyba koniec tej zabawy w SPADKI,najgorsze // powinno //,byc za nami,tak moim skromnym zdaniem,a czas pokaze prawde.
Dzisiaj na konie sesji powinie byc WZROST,pozdr.wytrwalych.
prawie rok trwa trent boczny,tutaj musi być wystrzał....według mnie zatrzyma się na 10zł....kiedy ..nikt tego nie wie...radze się przyglądać...ktoś wyrzuca sprawdza wytrzymałość kursu...jak widać nikt nie oddaje...zapraszam do dyskusji..
tak tłumacz ta spółka to 0 i to trwa kilka lat kolego teraz ma jak spadać do 0,04 i wystrzał brawo zobacz historie już byli tacy co pisali że będzie góra był dołek a potem dół
ok masz racje kolego....ale dlaczego kupował akcje zarząd ..żeby stracić...nie było informacji ze ktoś z zarządu opchnął akcje....mogę się mylić...,tu nic nie jest pewne ale ktoś w końcu musi tutaj zarobić...my oczywiście na końcu
O wzroscie pisalem ze w KONCU musi odbic /wskazniki/.Ale ze spadna PONIZEJ 3,84 to mnie troche NIEPOKOI,bedzie teraz NIESTERY oporem.Obliczylem ile trzeba bedzie /niestety/ czekac na jakies wybicie,sporo.TRUDNO czekam,pozdr.
No może wreszcie się ruszy. Wyniki są, scalenie poszło, jeśli po dodaniu ostatniego elementu w postaci powrotu na parkiet główny dalej będzie się tak wietrzyć to już stracę całkowicie wiarę w reguły, które podobno decydują o sukcesie lub jego braku na giełdzie...
Ja w żadne logiczne czy rozsądne reguły rządzące giełdą nie wierzę. Niemniej spółka ma solidne fundamenty i jest tania. A to sprawi, że wybije się wcześniej czy później. Ostatnio spekuła wykorzystała resplit, by zwalić kurs poniżej 4 i wystraszyć tych, co kupowali po 5 i 6. Kto rozsądny ten dokupił, kto strachliwy ten sprzedał. Od jutra ciągłe i myślę, że fundy i inne grubasy w końcu ją zauważą, gdyż wcześniejsza przynależność do listy alertów była dla nich oficjalnym wskaźnikiem, by jej nie dotykać (Patrz np. wewnętrzne regulacje OFE: nie zbieramy z alertów). Dzisiejszy zbiór o 15.00 zdaje się wytyczać ostateczny kierunek.