• dobre infa Autor: ~iuy [83.30.14.*]
    dobre infa ,a kurs jak zaczarowany ,kiedy to zacznie rosnąc ?
  • Re: dobre infa Autor: ~ross [5.172.248.*]
    Trudno nie podzielać tutaj zniecierpliwienia, a wręcz frustracji. Ale w odróznieniu od innych spółek, które dołują i gdzie brak raczej dobrych wieści, tutaj one jednak są. Tak więc prędzej czy później, jak tu ktoś kiedyś napisał, ktoś wciśnie enter. Byleby tylko nasi "bracia Rosjanie" nie wjechali na czołgach do naszych "braci Ukraińców" bo wtedy to umoczą nawet ci co zainwestowali w spółki typu KGHM, a o Hurtimexie nie wspomnę... Jesli jednak unikniemy tej miny, to ja osobiście spodziewam się w perspektywie najblizszych miesięcy poprawy sytuacji i wyczekiwanej podrózy kursu na północ.
  • Re: dobre infa Autor: ~gienek [95.48.184.*]
    Coś jakby drgnęło.
    Może w końcu szrpnie na północ, bo sklep i branża odzieży dzieciecej sama w sobie ciekawa_dużo konkurencji nie ma.
    A Tup-Tup ma ciekawą koncepcję, poprzez wystawianie w swoich sklepach asortymentu dobrej jakości różnych dostawców/producentów, coś na wzór Peek & Cloppenburg czy Royal Collection w odzieży dla dorosłych, gdzie można znaleźć najlepszej jakości garderobę wielu dobrych producentów czy kreatorów :-)
  • Re: dobre infa Autor: ~atanazy [79.188.233.*]
    nie ma wyjscia nie chce juz spadac nizej to musi rosnac

50 gr to jest pewniak(restrykcje giełdy)
    1 zł niebawem
  • Re: dobre infa Autor: ~typ1 [89.67.245.*]
    Następny niedouczony.
  • Re: dobre infa Autor: s1mody [62.122.237.*]
    I jednak znaleźli się chętni na drobne zakupy, ale co to jest... Tu niestety nie ma płynności, także, jeżeli ktoś chce kupić akcje po 25-30gr żeby sprzedać je po 40gr to nie będzie mieć komu, chyba, że poważnie rozważa inwestycję długoterminową w tą spółkę w tedy można się bawić ;)

Pozdrowionka
    Jeżeli wejdzie spekuła, co nie jest wykluczone, gdyż raz na jakiś czas wyszukuje takie zapomniane spółki z pretekstem pod upera, to zobaczysz jak rozkręci kram i nie będzie problemu z płynnością_wide akcja ze stycznia 2012 :-)
  • Re: dobre infa Autor: ~broadway [77.253.99.*]
    Według mnie to ktoś już jest w posiadaniu jeszcze nieopublikowanych informacji i skupił trochę waloru przed faktycznym odbiciem...no ale życie pokaże...
  • Re: dobre infa Autor: ~piatka [109.243.8.*]
    Dnia 2014-03-27 o godz. 08:40 ~broadway napisał(a):
    > Według mnie to ktoś już jest w posiadaniu jeszcze
    > nieopublikowanych informacji i skupił trochę waloru przed
    > faktycznym odbiciem...no ale życie pokaże...

za duzo kasy idzie w siec zeby ktos odpuscił temat,nie ma nowych emisji nikt z duzych nie sprzedaje,mnie zasypuja mailami z nowymi ofertami dlaczego Kanz nie chce wejsc na polska giełde?Hurtimex ma juz dosc spora siec nie wiem jak sprzedajaca ale ma,do tego kanał nowoczesny czyli sklep net.Po kluczowym infie łatwo ten kurs wybic nawet na kilka złotych,zalezy od fantazji sternika
    Dokładnie:
    1/ Nikt z grubych nie pozbywa się walora.
    2/ Nie wspomagają bieżącej działalności nowymi emisjami, jak to czynią inne spółki, które następnie środki z niej uzyskane najzwyczajniej przejadają (marnują).
    3/ Sukcesywnie rosnąca sieć_w dobrych lokalizacjach (ostatnio byłem w CH Ptak Outlet, w którym to, w doborowym towarzystwie poniekąd, ulokowal się bardzo ładny Tup-Tupek :-))
    3/ Ciekawa koncepcja handlowa - wiele marek pod jednym dachem.
    4/ Spekulacja na temat ewentualnego wejścia KANZA na GPW w Warszawie poprzez Hurtka.
    .
    .
    .
    To wszystko powoduje, że na papierze może być znowu gorąco.
    Dlatego lepiej zbyt pochopnie nie pozbywać się akcji, gdy tylko ich kurs nieznacznie (jak na ewentualny potencjał wzrostu) podskoczy.
  • Re: dobre infa Autor: ~hipo [89.67.245.*]
    Typowe podwójne dno zaliczone, teraz możliwa lekka cofka i powrót do wzrostów. Ale ta płynność ..... Ze względu na nią scenariusz może być zupełnie inny.
    Ja cały czas przyglądam się,. Nie chcę zablokować sobie kapitału.
  • Re: dobre infa Autor: ~gienek [83.9.122.*]
    To prawda_klasyczne podwójne denko za nami_teraz ino powoli do góry_:-)
  • Re: dobre infa Autor: ~atari [109.243.8.*]
    Dnia 2014-03-27 o godz. 21:28 ~gienek napisał(a):
    > To prawda_klasyczne podwójne denko za nami_teraz ino powoli
    > do góry_:-)
    nie patrz tu na technike,tutaj nie ma popytu bo ta społka to ogorek kiszony,zeby zbudowac popyt ktory wyniesie społke na 4 złote musi byc info o przejeciu społki przez Kanz-a czy to sie stanie?dla kopciow Hurtimex to kura znoszaca złote jaja oni nie pracuje za darmo wiec jesli oddadza swoje pakiety do Kanza to pewnie szybko wydadza i co?a jednak te firme budowali długo i pewnie sentyment rodzinny maja:)
  • Re: dobre infa Autor: ~roos [5.172.248.*]
    koszty zarządu jak i umorzenie dla chińczyków wskazuje, ze hurtek jest faktycznie już filia wiadomej firmy. Pytanie tylko jest takie, kiedy i czy w ogóle znajdzie to przełożenie dla drobnych takich jak my. Poza tym ignorujecie panowie znaczenie geopolityki: jęśli Putin zajmie Charków itd. na długo a może i na zawsze możemy zapomnieć o giełdzie i zyskach z niej patrząc na dzisiejsze poziomy kursowe. Jak zawsze zarobią wyłącznie grube ryby, które będą miały wolne środki ulokowane w bezpieczny sposób, by wejść w odpowiednim momencie. Ale miejmy nadzieję,że towarzysz Putin się wstrzyma tym razem, to i my mamy szansę tutaj na niebylejaki zarobek
  • Re: dobre infa Autor: ~atari [109.243.8.*]
    daj spokoj z tym putinem,on jest w cenach:)))))))
  • Re: dobre infa Autor: ~ross [5.172.248.*]
    Obyś miał rację. Ale inwestowanie na giełdzie w kraju, za granicą którego toczy się wojna, to już byłby zupełnie inny poziom ryzyka (i potencjalnych spadków). Bardzo wątpię czy to jest w cenach, zwłaszcza, że tym razem Ukraińcy nie połozyliby się raczej tak jak w przypadku Krymu.
    W biznesie nie ma sentymentów_zapamiętaj :-)
    Przy takim bezruchu i Putin nie ma znaczenia na kurs. Dla cierpliwych będzie nagroda...chętnie bym dokupił po 19-20 groni ze 100 - 200 tys.
  • Re: dobre infa Autor: ~Ktoś [79.175.202.*]
    To co za problem z zakupami?zloz zlecenie i kup a nie gadasz ze byś kupił.
    Do Ktoś - rozumiem, że Ktoś to idiota lub osoba operująca na podstawowym lub nawet opóźnionym podglądzie zleceń... - gdyby to było możliwe w tych parametrach to na pewno bym to zrobił!!!
  • Re: dobre infa Autor: ~mr [94.42.31.*]
    Jakoś po 19 stało i nie kupiłeś miałeś problem?????????
    Kolejny niedorozwój... - nie masz pojęcia o moim zaangażowaniu i planach!!! Mam tyle waloru, że mogę brać udział w walnym (w znaczący sposób), ale nie muszę się ujawniać, a Ty pewnie masz z 10-20 tys. i modlisz się, żeby z tego wyjść. Jak zejdzie to 19 groni to chętnie od Ciebie/ Was odkupię, hi, hi. Ps. Nie pisz więcej, bo nie chce mi się z Tobą gadać...
  • Re: dobre infa Autor: ~mr [94.42.254.*]
    Ty grubasie trochę szacunku do innych mama cię nie nauczyła .Grubas co pisze na forach .Tylko nie wykup czasem Kanza .Więcej takiemu bu....wi nie odpowiem .Panu dziękuję za te wypowiedzi ,Żegnam
  • Re: dobre infa Autor: ~Ktoś [79.175.202.*]
    Broadway to skoro nie chcesz to nie pisz.po co pisać jakies kocopoly?ze niby co?taki debesciak jestes?hmmmm w sumie to pisać sobie mozna duzo,a ze niby taki dobry jestes?w czym?raczej ublizanie innym świadczy o twoim niskim ilorazie ubreligencji i daleko idącym buractwie.nic poza tym.dywagacj twoja jest na poziomie gdyby babcia miała wąsy to by była dziadkiem...ot co
    No cóż, zabolało? Lepiej sprzedajcie to co macie (o ile wogóle) po PKC i zajmijcie się pracą fizyczną - tam są stawki godzinowe, więc może uda się Wam wyjść na plusie...hi,hi...
    Zastanawiąjące jest to jak niewiele potrzeba, żeby się Wam krew zagotowała...życzę samych sukcesów!!! Ps. Nie wiem czy wiecie, ale nikt poważny nie bierze pod uwagę tego typu wypocin. Nie mniej jednak stanowi to nie lada rozrywkę dla "Grubasów" - mają niezły polew czytając Wasze wpisy ;)
    A i jeszcze jedno: nie każdy może być obdarzony tak jak Ty zajebistym ilorazem ubreligencji...hi, hi - Rocky i Łoś Superktoś
  • Re: dobre infa Autor: ~gienek [79.185.45.*]
    Mam nadzieję Broadwayu, że jako poważnie zaangażowany inwestor, poprowadzisz nasze stadko leszczyny na nowe, niespotykane dotąd, wysokie poziomy_:-)))
  • Re: dobre infa Autor: ~bmwx5 [31.174.163.*]
    ciesze sie brodłej ze masz tyle kwita,podobnie jak ja..pogramy?leszczu?
    Hi, hi - x5 to już starzywo, jak jesteś taki kozak to wrzuć 20-30% w górę lub w dół i wtedy zobaczysz moją reację, ale pewnie cienias kłapiący dziobem jesteś...
  • Re: dobre infa Autor: ~bmwx5 [109.243.241.*]
    Dnia 2014-03-30 o godz. 21:27 ~broadway napisał(a):
    > Hi, hi - x5 to już starzywo, jak jesteś taki kozak to wrzuć
    > 20-30% w górę lub w dół i wtedy zobaczysz moją reację, ale
    > pewnie cienias kłapiący dziobem jesteś...

skoro zaczełes taka jałowa dyskusje pierwszy rzuc kurs na widły albo pokaz co masz jutro na ktoryms wazeniu ,szczerze watpie zebys to zrobił ,a propo wiersza sie nauczyłes?Pani ma cie jutro pytac

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Różnimy się tym, że ja nie muszę niczego nikomu udowadniać...przyjdzie czas to zrobię swoje i tyle. Dyskusja na tym formum to strata czasu, ale chętnie poczytam koejne idiotyzmy:)
  • Re: dobre infa Autor: ~bmwx5 [46.113.4.*]
    Dnia 2014-03-31 o godz. 09:17 ~broadway napisał(a):
    > Różnimy się tym, że ja nie muszę niczego nikomu
    > udowadniać...przyjdzie czas to zrobię swoje i tyle.
    > Dyskusja na tym formum to strata czasu, ale chętnie
    > poczytam koejne idiotyzmy:)

sam zaczełes
    tak czy tak?
    wycofujesz sie
    tak czy tak?
    idz do szkoły bo znowu sie spoznisz na wf
    Bez komentarza...
[x]
HURTIMEX 3,55% 0,29 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »