• hutmen a Romek Autor: ~hutek pl [194.242.62.*]
    Panie prezesie czy pan nie widzi co sie dzieje z kursem leci na lep i szyje i niech nikt mi nie mowi ze to bessa.Firma ma ogromne zyski nie wspominajac dzialki we wroclawiu okolo 20h do tego kontrakt z kghm na 270 mln zl.Cwk wynosi 0.4 NA I KWARTAL TEGO ROKU ZYSKI WYNISA OKOLO 9 mln ZL.Dodam jeszcze ze impexmetal pozyczyl od hutmena 96 mln na biurowiec impexmetal ma 17% akcji HUTMENA.
  • Re: hutmen a Romek Autor: ~merytoryczny [77.87.0.*]
    nie wszystko jest racjonalne na giełdzie.

Niestety niejeden patrzy na HTM przez pryzmat lecącego KGHM.

no cóż dzięki temu możemy taniej kupować.

Po wynikach rynek doceni siłę HTM
  • Re: hutmen a Romek Autor: ~wist [81.190.137.*]
    Bzdura. Przypomnij sobie jak rynek docenił siłę HTM po IV kw. 2-dniową podbitką? Niestety u nas grają kreślarze nie fundamentaliści. Dopóki kreski nie dadzą sygnału i nie wejdzie więcej inwestorów to kursem hutka będzie sterowało 2-3 gości jak im się podoba. Patrz co się działo dzisiaj...
  • Re: hutmen a Romek Autor: ~filip [89.72.106.*]
    Niepojęte, że taka spółka jak Hutmen leci. Małymi nominałami dołują kurs. Na razie nie uśredniam, mam zasadę, że dopiero jak się od dna odbije to dokupuje.
  • Re: hutmen a Romek Autor: ~merytoryczny [77.87.0.*]
    trochę masz racji ale kolejny dobry kwartał to kolejne zwrócenie rynku na spółkę

patrz na MCI też wcześniej bez większego echa dobre wyniki przyjmowali małym wzrostem.
    ostatnie wyniki są super i wzrost prawie 20%

ale nie o tym

pod raport za 2013 gra zaczęła się 3tygodnie wcześniej i trwała potem jak piszesz.

znam wiele spółek które miały złe raporty i po każdym kolejnym złym było coraz gorzej.

dlaczego tu nie miałoby być analogicznie że po każdym kolejnym lepszym będzie coraz lepiej.

• Re: hutmen a Romek Autor: ~wist [81.190.137.*]
    Pełna zgoda, też mam taką nadzieję i logicznie rzecz biorąc tak być powinno. Ale co się dzieje to widać. Pozostaje czekać absurd nie będzie trwał wiecznie. :)
[x]
HUTMEN 0,00% 5,30 2017-01-11 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.