Po wczorajszych prawie 20% takie zachowanie jest normalne. Lekkie cofniecie, moze nawet jutro zasloniecie luki i marsz w gore.Wychodza krotkoterminowcy jak i strachliwi, ktorzy ciesza sie z paru groszy zarobku. A z drugiej strony wieksi zbijaja kurs malymi pakietami, zeby dokupic nizej. To tyle jestem dobrej mysli. Pozdrawiam i cierpliwosci zycze
Kupiłem dzisiaj trochę i myślę ile to trzymać i czy dokupić... Pod co ty grasz? Wyłącznie pod AT? Jeśli tak, to jak uważasz, czy to jest wg ciebie teraz 5 fala z zasięgiem równym pierwszej? A co z wynikami, które są w piątek, pod co jeszcze warto trzymać dłużej? Co z tym inwestorem? Będę wdzięczny za twoją opinię.
Pod AT, tu narazie to bedzie 3cia fala. Spolka sie reformuje i ma potencjal jesli przebije poprzedni szczyt a nie uformuje RGR to ma szanse nawet pod 2 zl dojsc w calym 5cio falowym ruchu. Dochodzi jednak jeszcze sytuacja na Ukrainie, oby nic zlego sie tam nie dzialo
Jakie są opinie inwestorów na jutro,bo śledzie wiadomość ,i zile mi to wygląda,
mogą być spadki i to spore na GPW.
po wystąpieniu PUTINA , zachód ,powolnie ,ale stanowczo chce w prowadzać ,sankcje.
wiadomo CAR nie odpuść . i może być nie ciekawie.
Oredzie Putina bylo o 12tej w poludnie, a sankcje wprowadzone wczoraj, wiec jest juz w cenach. Tym bardziej ze oredzie bylo bardziej stonowane niz sie tego mozna bylo spodziewac. Nie liczcie tu na tanie akcje, szukajcie jeleni gdzie indziej.
Zarząd B3System S.A. informuje, że w dniu 19 marca 2014 roku na podstawie upoważnienia zawartego w § 6 Statutu Spółki oraz art. 446 §1 i § 3 Kodeksu spółek handlowych oraz Uchwał Rady Nadzorczej z dnia 13 lutego 2014 roku w sprawie zgody na emisję akcji w ramach kapitału docelowego oraz w sprawie ustalenia warunków emisji akcji oferowanych w ramach kapitału docelowego, podjął Uchwałę o podwyższeniu kapitału zakładowego Spółki w ramach kapitału docelowego o kwotę 930.194,00 zł, z kwoty 1.547.093,80 zł do kwoty 2.477.287,80 zł w drodze emisji 9.301.940 nowych akcji serii M na okaziciela, o wartości nominalnej 0,10 zł każda akcja
Panikarze z rana się wysypali.
Jako że to emisja w ramach kapitału docelowego, to nie nowość, i już chyba została zdyskontowana w cenie, ale w tym temacie chyba najlepszą wiedzę ma Highlander70.
jak bym nie miał to bym nie pisał, a tak mam i rozważam za i przeciw , bo pewne to są tylko
śmierć i podatki jaki ktoś mądry powiedział.bo widzę ze wszyscy tu tylko mówią o ,
wzrostach a zapominają o innych negatywnych czynnikach.
Wlasnie, ze pamietajac o wszystkich czynnikach, pozytywnych i negatywnych, mowimy tu o wzrostach. Ty, jak wynika z Twojego zachowania, chcesz albo kupic nizej, albo dokupic nizej i liczysz na wystraszenie leszczy i pewnie takich kilku znajdziesz, lecz nie podajesz zadnych faktow odnoszacych sie anie do AT ani do AF. I Ty pogadaj Sobie, a kurs sobie.
I tu sie kolega myli, prawe ramie w RGR jest rowne lub wyzsze od lewego a tu jest odwrotnie, wiec z zadnym RGR nie mozna tu mowic. Jesli natomiast kurs dzis lub jutro wyszedlby ponad lewe ramie i zaczal sie cofac, wtedy mozemy mowic o ksztaltowaniu sie RGR, ale poki co mamy do czynienia ze zwyklym cofnieciem po ostatniej zwyzce okolo20%.
pamiętaj, że cena nominalna akcji to jedno, a cena ich objęcia w ramach emisji to drugie.
tutaj wyjdę na totalnego pacana, ale nie wczytywałem się w warunki emisji i nie wiem kto i po jakiej cenie ma to wziąć. :/
mogłoby to być np. 0,8x, a wtedy raczej nie będzie zainteresowany sypaniem. :)
a zastanawiał się ktoś ile jeszcze może w zrosnąć żeby utrzymało się na ciągłych,
i nie spadło na 2fix.w lutym był szczyt 0.69 z moich wyliczeni brakuje 0.05,0.06gr.
żeby się utrzymało powyżej 0.50gr. może się mylę i te 0.69 wystarczy.