Zarząd MNI S.A. (dalej "Spółka" lub "MNI S.A.") z siedzibą w Warszawie przekazuje do publicznej wiadomości, że w raporcie bieżącym nr 14/2014 z dnia 17 marca 2014 roku Spółka podała, że w dniu 17 marca br., Spółka otrzymała ofertę zakupu części posiadanych aktywów telekomunikacyjnych za kwotę 100 mln zł, a oferta została złożona przez fundusz posiadający aktywa o łącznej wartości ponad 400 mld USD, przy czym nastąpił błąd w opisie wyceny aktywów funduszu składającego ofertę, którego aktywa posiadają łączną wartość ponad 400 mln USD, co zostaje skorygowane przez Spółkę niniejszym raportem bieżącym.
Głupich jednak nie sieją:
Autor: ~Lancet [77.113.48.*], 2014-03-17 20:47
"niedługo akcje będę miał za darmo."
Ja bym na twoim miejscu Lancet poszedł jeszcze dalej i napisał że Piechocki dorzuci ci 3 stawy z rybami jeśli tylko będziesz kupować akcje spółki. Tym sposobem będziesz mieć średnią -0,35 (słownie minus trzydzieści pięć groszy).
Trafiony - zatopiony. Prawda boli to i skasować trzeba, bo ciężko na to patrzeć. Wiedziałem co cię dręczy. Niedługo lebioda i pokrzywy, no i szczaw - przestaniesz głodować. Idą dobre czasy dla nieudaczników.
Trafiony i zatopiony to jest kol. Lancet. Jak pokazują wyszukiwane cytaty gdy kol. kupuje to potem jest tylko niżej. Łapie się kol. na stary chwyt zwany karmieniem leszcza - najpierw lekka podbitka żeby naiwniacy pomyśleli że już na dobre odbije a w drugiej części dnia sypanko i południe. Mogę się założyć że kol. tak wczoraj pomyślał i miał nadzieję że pod 2 zł pójdzie. Może kol. pogra na petrolu jeśli kol. lubi występować w roli żywca.
To jest gość który mądrował się nam na darmówce a cytaty tutaj przytaczane wskazują jednoznacznie że może lekarzem jest dobrym ale za to inwestorem miernym i giełdowym dyletantem. Odsyłam zresztą do cytatów których jest na forum pełno.