może zawita i JA aby skopać pajacowi tyłek i obnażyć jego głupotę ? dobrze by było :) JA potrafił ustawić pajacyka do pionu a przyznam z przyjemnością czytałem ich słowne potyczki ! a dzięki trafnym analizom JA zaoszczędziłem a nawet zarobiłem ! A więc JA wracaj coś cię długo tutaj nie ma !
O wy nędzne pomioty krokodyla wyklute z jego jajek , chcecie mnie zastraszyć ? ja mam wedkę wy zaś jak zwykle marchewke ! Ja na przepustce z Tworek w ciągu paru dni składam tyle zleceń co wy miernoty w kilka lat !! Moje konto puchnie , moje zeznania podatkowe opiewają na kilkaset tysięcy należnego Państwu podatku !! Ja zarzucam tutaj sieci !!! Ja jestem tym , który rozdaje karty a wy możecie jako płocie przyłączyć się i trochę zarobić w moim cieniu !!! Straszycie mnie JA a kto to jest ? Jakoś mało to chyba aktywny gostek na tym foru którego to ja jestem KRÓLEM czy to się wam podoba czy nie !! Lancet jest jeden !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie miałem czasu napisać ale w piątek wróciłem na MNI :)
Autor | ~kosma [89.229.31.*] 2013-12-09 09:58
Zobacz wątki dotyczące MNI
Zobacz profil MNI
MNI
1.59
0.00%
Wykres MNI 2014-03-13 17:02:47
[X]
2014-03-13
17:37 MNI: Wybór oferty złożonej przez konsorcjum spółki zależnej MNI Centrum Usług S....
2014-03-07
17:47 MNI: Wybór biegłego rewidenta.
2014-02-28
17:52 MNI: wyniki finansowe
więcej..
.
do końca roku powinno być na giełdzie dobrze
a mni powinno dać zarobić (po to kupiłem)
choć to moja prywatna opinia i nie należy się nią sugerować
i podejmować na jej podstawie żadnych decyzji :)
uciekłem przez płot i dlatego mogę do was napisać. Bardzo wam zazdroszczę, że jesteście normalni, tak pięknie piszecie, tak trafnie potraficie ocenić sytuacje, tyle w was mądrości.
Nie śmiejcie się ze mnie, czy z ułomnego, chorego psychicznie człowieka wypada się tak naśmiewać? Przecież jesteście normalni i kierujecie się cywilizacyjnymi zasadami, powinniście przekazywać sobie znak pokoju i szanować upośledzonych a wy tylko kpicie i naśmiewacie się z ułomności. To nie moja wina, ze ja mam pieniądze mimo mojego wariactwa a wy macie normalne, mądre głowy ale puste kieszenie. Widocznie trzeba być wariatem żeby zarabiać na tej naszej giełdzie ale nie wiem jak to się dzieje ale mam coraz więcej i akcji i pieniędzy. Szkoda, ze Urząd Skarbowy nie chce uznać mojego wariactwa, może by mnie zwolnił z tych opłat.
Może to gdzieś trzeba zgłosić, może to jakiś cud? Liczycie i liczycie, szpiegujecie mnie, wam wychodzi, ze już nie powinienem mieć kasy, że straciłem a ja mam jej coraz więcej, może mi się wydaje ale od czego te podatki muszę płacić.? Może to trzeba płacić za głupotę? Wy nie płacicie bo nie macie zysków i na tym polega wasza madrość, której wam zazdroszczę. Fajnie jest nic nie mieć i nic nie płacić. Nie mam szczęścia.
Ja zauważyłem, że głupi ma szczęście ale co drugi a ja go nie mam.
Nie wiem czy dobrze zrobiłem ale dzisiaj znowu odkupiłem 10 tyś sztuk tego badziewia niestety taniej niż je sprzedałem.
Mam niestety słowotok, to po lekach, dają mi ogromne dawki ale mi się nie poprawia.
a dzisiaj zarabiasz :) ty geniusz jesteś !!! w wiejskim kapelusiku :) nie zapominaj tylko o tabletkach tych zielonych na nogi bo na główkę już za póżno :))))))))))))))))))))