To jedyne info. A sluchanie Bena, Teodora i im podobnych, to najwiekszy blad. Analizujcie sami, panie i panowie, nie sluchajcie bzdur o windach i rzekomych infach. Pozdrawiam
Czyli reasumując jesteś przeciwnego zdania więc robisz to samo w drugą stronę czyli dlaczego ktoś by miał Ciebie sluchać
Korekta przy kosmetycznych obrotach spójrz na dziennym z czwartku jak ładnie zapompowali kupnem a zjazd z czwartku i piątku po tym kupnie przy bardzo malym obrocie o czym to świadczy to zagadka dla Ciebie??
Nie jestem taki sam, ja poprostu analizuje i takze kieruje sie analizami powaznych analitykow. A nie krzycze o wzrostach dlatego, ze wysoko kupilem akcje. Od dluzszego czasu muwie, ze dojdzie do okolo 0.50 i tam dojdzie. Pozdrawiam
to daj jakas analize bo nraazie to tlyko slysze korekta podajesz poziom od bani a potem jak masz akcje to kupuj pukuj wszystkie sygnaly na pukuj. to licze, ze bedzie dokladnie te 50 groszy o ktorych piszesz. wtedy zdywersyfikuje portfel i wejde jeszcze mocniej :) narazie mam srednia 0,31 wiec sie mozesz cmonkac swoja kole analityku ;)
Autor | ~Highlander70 [86.45.194.*] 2014-02-26 14:26
Widze, ze na forum niezadowolonych nie brakuje i juz tak placza od 0.30gr. No bo tak, sami na czyms wtopili to czemu inni maja zarobic. Ale nie zwracajcie na nich uwagi. Stosujcie sie do Swoich analiz i badzcie pewni Swoich zagran, a to napewno Wam wiecej korzysci przyniesie niz czytanie co po niektorych wpisow apropos Naszego, ponoc, Bankruta, Smiecia, itd itp. My na nim zarabiamy i bedziemy jeszcze zarabiali, az do okolo 1.90. Pozdrawiam
Jak widać byłeś pewny optymizmu ale pozbyłeś się akcji i jak horongiewka zaczełeś naganiać na korekty żeby dokupić niżej, jak widzisz jesteś zwykłym dwulicowym naganiaczem i w takim razie zamilknij
gościu sprzedales to zapomnij albo kupuj,a nie naganiaj na spadki bo korekta już była ,teraz tylko rakieta i sztuka by miec wtedy akccje a nie oblizywać się ze inni zarabiają.narka.
Ja dalej jestem pelen optymizmu. I dalej uwazam, ze B3System wzrosnie, tylko kiedy jest korekta, to jest i tyle, taki jest rynek. Korekta jednak, nie oznacza odrazu calkowitego odwrocenia i powrotu do spadkowego trendu. Do tego potrzeba troche wiecej sygnalow, a poki co na B3System takowych nie ma. Ja mowie o korekcie po to zeby nie wchodzic w papier wyzej skoro bedzie mozna kupic nizej. To nie jest naganianie tylko informacja. :) A poziomy,ktore podaje nie sa z wymyslone. Wystarczy sprawdzic Fibonacciego, strefy popytu i podazy, srednie kroczace itd. Sami wtedy dojdziecie do jakichs wnioskow. Pozdrawiam
Widze, ze szkoda moich slow dla Ciebie akurat. Mam tylko pytanie, zrobiles jakakolwiek analize tech. tej spolki? Czy tez jestes jednym z tych, ktorzy twierdza, ze tu nie dziala zadna analiza?
Przy takich obrotach jak dzisiaj nie można mówić o wiarygodnej analizie technicznej. Pod wzgędem AT nasza giełda jest nieprzewidywalna. Interesuje się rynkami amerykańskimi tam w 80% moje analizy są skuteczne