• Korekta - faktem Autor: ~Highlander70 [86.47.76.*]
    To jedyne info. A sluchanie Bena, Teodora i im podobnych, to najwiekszy blad. Analizujcie sami, panie i panowie, nie sluchajcie bzdur o windach i rzekomych infach. Pozdrawiam
  • Re: Korekta - faktem Autor: espinoza [87.205.26.*]
    Czyli reasumując jesteś przeciwnego zdania więc robisz to samo w drugą stronę czyli dlaczego ktoś by miał Ciebie sluchać

Korekta przy kosmetycznych obrotach spójrz na dziennym z czwartku jak ładnie zapompowali kupnem a zjazd z czwartku i piątku po tym kupnie przy bardzo malym obrocie o czym to świadczy to zagadka dla Ciebie??
  • Re: Korekta - faktem Autor: ~Highlander70 [86.41.224.*]
    Nie jestem taki sam, ja poprostu analizuje i takze kieruje sie analizami powaznych analitykow. A nie krzycze o wzrostach dlatego, ze wysoko kupilem akcje. Od dluzszego czasu muwie, ze dojdzie do okolo 0.50 i tam dojdzie. Pozdrawiam
  • Re: Korekta - faktem Autor: ~mars [78.133.191.*]
    to daj jakas analize bo nraazie to tlyko slysze korekta podajesz poziom od bani a potem jak masz akcje to kupuj pukuj wszystkie sygnaly na pukuj. to licze, ze bedzie dokladnie te 50 groszy o ktorych piszesz. wtedy zdywersyfikuje portfel i wejde jeszcze mocniej :) narazie mam srednia 0,31 wiec sie mozesz cmonkac swoja kole analityku ;)
  • Re: Korekta - faktem Autor: ~teodor [83.18.141.*]
    Takkkkkkk

To twój post z końca lutego

Autor | ~Highlander70 [86.45.194.*] 2014-02-26 14:26

Widze, ze na forum niezadowolonych nie brakuje i juz tak placza od 0.30gr. No bo tak, sami na czyms wtopili to czemu inni maja zarobic. Ale nie zwracajcie na nich uwagi. Stosujcie sie do Swoich analiz i badzcie pewni Swoich zagran, a to napewno Wam wiecej korzysci przyniesie niz czytanie co po niektorych wpisow apropos Naszego, ponoc, Bankruta, Smiecia, itd itp. My na nim zarabiamy i bedziemy jeszcze zarabiali, az do okolo 1.90. Pozdrawiam

Jak widać byłeś pewny optymizmu ale pozbyłeś się akcji i jak horongiewka zaczełeś naganiać na korekty żeby dokupić niżej, jak widzisz jesteś zwykłym dwulicowym naganiaczem i w takim razie zamilknij
  • Re: Korekta - faktem Autor: ~ucho od sledzi [83.242.87.*]
    gościu sprzedales to zapomnij albo kupuj,a nie naganiaj na spadki bo korekta już była ,teraz tylko rakieta i sztuka by miec wtedy akccje a nie oblizywać się ze inni zarabiają.narka.
    Ja dalej jestem pelen optymizmu. I dalej uwazam, ze B3System wzrosnie, tylko kiedy jest korekta, to jest i tyle, taki jest rynek. Korekta jednak, nie oznacza odrazu calkowitego odwrocenia i powrotu do spadkowego trendu. Do tego potrzeba troche wiecej sygnalow, a poki co na B3System takowych nie ma. Ja mowie o korekcie po to zeby nie wchodzic w papier wyzej skoro bedzie mozna kupic nizej. To nie jest naganianie tylko informacja. :) A poziomy,ktore podaje nie sa z wymyslone. Wystarczy sprawdzic Fibonacciego, strefy popytu i podazy, srednie kroczace itd. Sami wtedy dojdziecie do jakichs wnioskow. Pozdrawiam
    "Ja mówie że będzie korekta i żeby nie wchodzić bo będzie taniej"

a ja mówie

"Koniec korekty i jedziemy w górę"

A mi wytykasz że ja naganiam i ludzie nie mają mnie słuchać, a ty kim jesteś?????
    Widze, ze szkoda moich slow dla Ciebie akurat. Mam tylko pytanie, zrobiles jakakolwiek analize tech. tej spolki? Czy tez jestes jednym z tych, ktorzy twierdza, ze tu nie dziala zadna analiza?
    Przy takich obrotach jak dzisiaj nie można mówić o wiarygodnej analizie technicznej. Pod wzgędem AT nasza giełda jest nieprzewidywalna. Interesuje się rynkami amerykańskimi tam w 80% moje analizy są skuteczne
  • Re: Korekta - faktem Autor: ~Highlander70 [83.71.77.*]
    To jakimi amerykanskimi, konkretnie? Moze tez tam zainwestuje, skoro tam lepiej dzialaja analizy. Chociazby ze wzgledu na wieksza plynnosc.
    Kontrakty terminowe na spółkach z DJC i DJI
  • Re: Korekta - faktem Autor: ~Highlander70 [86.47.75.*]
    Sa dostepne we wszystkich biurach maklerskich, czy tylko w niektorych?
    Tego Ci nie powiem, ja mam konto założone w Stanach a na krajowym rynku inwestuje przez mbank a tu to pewnie o tym nawet nie słyszeli
  • Re: Korekta - faktem Autor: ~Highlander70 [86.41.226.*]
    No widzisz, ja nie mieszkam w Polsce ale nie pomyslalem o tym, bo moze faktycznie zalozyc tez konto w Stanach :)
[x]
B3SYSTEM 0,00% 0,53 2017-04-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.