• Gleboka Korekta Autor: ~Highlander70 [86.47.75.*]
    Silne synaly sprzedazy na MACD, RSI i STS, poza tym dodatkowo trzy prospadkowe dywergencje:
    CCI, RSI, STS. Bardzo silna spadkowa formacja swiecowa ( spadajaca gwiazda ) w piatek. A na domiar zlego kurs po ogromnych wzrostach w ostatnich 5 tyg. ponad 250%. To wszystko wskazuje jasno gdzie w najblizszych dniach skieruje sie kurs. Doradzam Wam tylko zeby w obecnej sytuacji nie kupowac a raczej sprzedac i poczekac. Wiecie, ze od wielu miesiecy jestem tu z Wami i zarobilismy niezla kase na B3System ale czas na odpoczynek dla kursu. Pamietajcie, z rynkiem sie nie walczy. Wiec kursu na sile nie wyciagniecie. Pozdrawiam wszystkich a cierpliwych zapraszam na przeczekanie do lepszego momentu wejscia.
  • Re: Gleboka Korekta Autor: ~WACEK KIEPSKI [89.72.91.*]
    Przecież nikt nie kupuje ani sprzedaje - to zapal swiece i upiecz kartofli radco od spraw zbytecznych ...........
  • Re: Gleboka Korekta Autor: ~bnb [83.242.87.*]
    okazja do kupna to była dzisiaj,kirunek 1 zl ,nie kupiles będziesz musial wydac więcej.
  • Re: Gleboka Korekta Autor: ~Highlander70 [86.47.75.*]
    Widze, ze zlosc w ludzi wstepuje i nie chca widziec oczywistych rzeczy, no ale coz, nie moje pieniadze beda topnialy wiec co sie bede wtracal. Pozdrawiam
    P.S. na tej spoleczce troche zebow juz zjadlem i wejde w lepszym momencie :)
  • Re: Gleboka Korekta Autor: ~ANZELM ZA BRYNICY [89.72.91.*]
    A do ilu zjedziemy chyba do 0,09 to by mnie leczyło bo akurat sprzedałem...
  • Re: Gleboka Korekta Autor: ~zajcew [193.107.248.*]
    Ja mysle ze maks to 0.57 gr. Ja sprzedalem przy 0.75 i czekam. A wy jak myślicie do ilu zejdzie?
  • Re: Gleboka Korekta Autor: ~FURMAN [5.60.47.*]
    Myśle że dziś może zaliczyć 0,55 i się na to załapie .
    Juz zeszlismy ponizej magicznego 0.66 i pszygotuje sie w okolicach 0.50, tam przewiduje max dojscie. To oczywiscie bedzie trwalo, bo poki chetni do sprzedazy jeszce nie podjeli decyzji. Oni sprzedadza nizej, kiedy beda juz troche podlamani. To psychologia na nich podziala. Teraz jeszcze sa pewni wzrostow i nie chca widziec ewidentnych sygnalow. Pozdrawiam
    Sorki za pomylke " przygotuje" nie ten klawisz sie nacisnal
  • Re: Gleboka Korekta Autor: ~QQQ [83.31.33.*]
    proszę obserwować zaraz odjazd!!!
  • Re: Gleboka Korekta Autor: ~leon [178.183.255.*]
    Idzie ładnie w górę. Autor tematu chyba chciał dokupić akcje
  • Re: Gleboka Korekta Autor: ~zajcew [88.199.121.*]
    pytanie do highlander70 w co teraz twoim zdaniem warto wejść. jakie spółki obstawiasz na marzec?
    Imponujacy wyskok, ciekawe co teraz robia Ci, ktorzy kupili po 0.68 pare min temu??
    Co warto kupi...hmmm . Spolki bezpieczne, jesli juz kupowac, takie, ktore w razie draki nie spadaja na leb na szyje. Poki co wstrzymalbym sie od kupowania spolek spekulacyjnych, no chyba, ze ktos ma mocne nerwy, dobrego nosa i potrafi bardzo szybko podejmowac decyzje. :) Ja wole spokoj. W ladnym miejscu jest PKPCargo, ktore mam. Jest po korekcie. Kopex, o ktorym juz pisalem w zeszlym tyg. Tez po korekcie i juz zaczyna odrabiac straty z poniedzialku. Tesgas, tu przewiduje dojscie w granice 7.47, oczywiscie w dluzszym terminie.
  • Re: Gleboka Korekta Autor: ~ben [91.224.185.*]
    a ktoś sobie skupuje powolutku,pomalutku,byle do celu.B3 to juz nowa spółka z nową przyszłością
    Nigdy zle o B3System nie mowilem i napewno wiele dobrego sie w niej obecnie dzieje, jednak jak kazda spolka gieldowa jest poddaje sie tym samym prawom, a wiec kiedy jest impuls to jest impuls, a kiedy korekta to korekta, a na B3System jeszcze korekta sie nie skonczyla, Wedlug teorii fal Eliota, ktora sprawdza sie w 90% musi wystapic fala C. Poki co tworzy sie B, dlatego lekko idzie w gore. Tak ja to widze, ale moze Wy widzicie to innaczej i moze Wasze scenariusze sie sprawdza. Tak czy owak napewno jeszcze wejde w B3 i zarobie na niej, ale nie w tej chwili. Pozdrawiam
  • Re: Gleboka Korekta Autor: ~sfinks [83.31.33.*]
    ładne obroty będzie wyżej !
  • Re: Gleboka Korekta Autor: ~teodor [83.18.141.*]
    Jeżeli ktoś nie widzi że trwa skup akcji to jest poprostu głupi!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na korektę głębszą nie liczcie chyba że Ruski zaatakują europe zachodnia
[x]
B3SYSTEM 0,00% 0,53 2017-04-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.