• cisza Autor: ~Tomek [91.212.223.*]
    to znak ze oprócz mnie juz nikt nie ma akcji :)
  • Re: cisza Autor: ~Wiki [193.17.214.*]
    Nieprawda ja mam jeszcze kilka
  • Re: cisza Autor: ~bałwan śniegowy [89.67.245.*]
    Nie wszyscy (tak, jak Ty) są bezrobotni, bezdzietni, bez obowiązków i cierpią na bezsenność.
  • Re: cisza Autor: ~dep [83.168.109.*]
    Dziś ostatni dzień na zakup akcji w granicach 0,48- 0,50- popołudniu już tylko powyżej 0,5x- 0,6x
    mogę się założyć z każdym, prawie wszystko!
    Odezwę się po 16.30
  • Re: cisza Autor: ~bałwan śniegowy [89.67.245.*]
    Może masz rację dep, a może nie ..... .

Pewnemu staremu Chińczykowi uciekł koń...

Na wieść o tym przyszli do niego sąsiedzi ze wsi i mówią: "Ale tragedia Cię spotkała! jak teraz dasz sobie radę w polu?..."
    A Chińczyk na to z niczym niezmąconym spokojem odpowiedział: "Może to dobrze -a może to źle?"

Po paru dniach ogier wrócił do zagrody Chińczyka wraz z trzema dzikimi końmi. W ten sposób wzbogacając ubogiego chłopa.

Na wieść o tym zbiegli się sąsiedzi z całej wsi i mówią do Chińczyka: "Ależ szczęście Cie spotkało!"

Na co Chińczyk odpowiada znów: "Może to dobrze -a może to źle?"

Po kilku dniach jego najstarszy syn próbując ujeździć jednego z tych dziki koni spadł i złamał sobie nogę, tak, że będzie kulał do końca życia, na dodatek Chińczyk stracił pomocnika do pracy w polu.

Sąsiedzi znów przyszli ze swoim współczuciem: "Co za bieda cię dotyka, jak ty sobie poradzisz! Biedaku!"
    A Chińczyk na to: "Może to dobrze -a może to źle?"

Po kilku miesiącach wybuchła wojna. żołnierze przyszli do wioski i zabrali wszystkich zdolnych do służby wojskowej, ale najstarszego syna Chińczyka zostawili z powodu jego niepełnosprawności.

Znajomi zrozpaczeni swoją sytuacją spojrzeli na Chińczyka i mówią: "Ależ ty masz szczęście!"
    A Chińczyk odpowiada: "Może to dobrze - a może to źle?"........

Odezwę się wieczorem .................................
  • Re: cisza Autor: ~Tomek [91.212.223.*]
    Dnia 2014-02-26 o godz. 08:42 ~bałwan śniegowy napisał(a):
    > Nie wszyscy (tak, jak Ty) są bezrobotni, bezdzietni, bez
    > obowiązków i cierpią na bezsenność.

nie badz juz taki złosliwy :) nic o mnie nie wiesz a piszesz takie cos. Wazne jest w zyciu zeby tak je organizowac aby miec czas na wszystko
  • Re: cisza Autor: ~kl [91.198.89.*]
    takie spięcie a przecież następne info pod koniec marca i to niekoniecznie optymistyczne
  • Re: cisza Autor: ~Wiki [193.17.214.*]
    Chcielibyście kupić taniutko Panowie-chyba już za póżno.
  • Re: cisza Autor: ~eeeeeeeeeeeeeee [83.6.118.*]
    pamietajce ze ro realizacji punktów 3 oraz 4 mieli przystapic miedzy 10-14 lutego a tak naprawde te punktu dotycza formalnego sprawdzania, Moze okazac sie ze info juz jest w polsce ale trzeba je przetłumaczyc. te punkty to tylko i wyłacznie formalnosci !
    oczywiscie ze formalnosc...nie chca brac po 49-50 to beda brac po 59-60
  • Re: cisza Autor: ~4,5% [82.139.164.*]
    Teraz mają się "brać" z działem prawnym za niektórych forumowiczów bua ha ha !!!

Pewnie podadzą jakieś info w tej sprawie, a rezultat będzie widoczny w sprawozdaniu finansowym za I Q.

"Dział prawny" sporo wydoi :)

https://www.bankier.pl/forum/temat_re-hej-co-slychac-na-waszej-umieralni,14316361.html
    ktos kupuje z za krzakow
  • Re: cisza Autor: ~4,5% [82.139.164.*]
    Ktoś z "działu prawnego"
  • Re: cisza Autor: ~mm [83.6.36.*]
    Dnia 2014-02-26 o godz. 11:48 ~4,5% napisał(a):
    > Ktoś z "działu prawnego"

Dawno chyba starej nie brałeś że tak pyszczysz jak kundel, starając się odwrócić uwagę od twojej nieudolności w podejmowaniu decyzji i kierując ją na post jakiegoś gościa który tanio chciał cię sprowokować.

Szukasz przyjaciół? Masz za dużo wolnego czasu? Przyroda już odrobiona?
  • Re: cisza Autor: ~lork [77.223.197.*]
    To jak 4,5% sprawdzali ci ten zeszyt z przyrody ? Chyba siedzisz jak na szpilkach. Rodzice wroca z pracy to bedzie kara. Znow tydzien na karnym jezyku :)
  • do dep Autor: ~bałwan śniegowy [89.67.245.*]
    Dobrze dep, że nie założyłeś się o wszystko tylko o prawie wszystko, bo zostałbyś bez niczego :)
    Jednak dwie spadkowe sesje zaliczyliśmy. A może być jeszcze trzecia. Końcówka dzisiejszej sesji, po 15, musiała co niektórym nieźle namieszać w głowach. Wcześniej, czyli od kilkunastu sesji, wszystko się ładnie układało aż tu nagle takie niespodziewane transakcje.
    Ale nic złego nie stało się. Utworzyła się kolejna formacja prostokąta (wykres intraday). W dniach 7 - 21 lutego mieliśmy prostokąt pomiędzy 0,38 a 0,42. 21 lutego prostokąt przeniósł się wyżej, pomiędzy 0,45 i 0,51. Zgodnie z teorią, ponieważ kurs wszedł dołem, więc powinien wyjść górą.
  • Re: do dep Autor: ~dep [83.168.109.*]
    Ok. przegrałbym prawie wszystko, ale nikt się nie założył.Czyli wiara w spółkę jest, a i tak spółka warta obserwacji, odbicie w okolice max w najbliższym czasie możliwe.
  • Re: do dep Autor: ~as [46.186.1.*]
    ACHTUNG > w Łomży gadali że dzisiaj 0.40 !!!
[x]
DEPEND -4,00% 0,24 2015-03-02 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.