• ale będzie lawina Autor: ~łajza meneli [37.109.23.*]
    takiej w himalajach nie było
  • Re: ale będzie lawina Autor: ~łajza meneli [37.109.23.*]
    jak PKC-em poleci to faktycznie ze dwa dni to na widłach będziecie
  • Re: ale będzie lawina Autor: ~Tomek [91.212.223.*]
    Dnia 2014-02-24 o godz. 13:44 ~łajza meneli napisał(a):
    > takiej w himalajach nie było

jak tam wig? ahhaahaha Łajzo ahhaah
    ciężko ma dep z tym 0,50 nikt nie chce perły
    wszyscy czekaja az ty zaczniesz brac akcje Depka....wszyscy patrz na ciebie w jakim kierunku ma depend isc...ty im masz wskazac droge
  • Re: ale będzie lawina Autor: ~dep [217.96.82.*]
    jesteś za głupi żeby to ogarnąć
    wszyscy czekają na info o pkt. 3 i 4, cóż za cudowne info to będzie, z prawdziwego zdarzenia, przyszłego potentata w nieruchomościach na wschodzie europy
    Dnia 2014-02-24 o godz. 13:56 ~łajza meneli napisał(a):
    > wszyscy czekają na info o pkt. 3 i 4, cóż za cudowne info
    > to będzie, z prawdziwego zdarzenia, przyszłego potentata w
    > nieruchomościach na wschodzie europy

nie nie nie..zle myslisz...wszyscy czekaja co ty zrobisz? ty jestes tu guru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Tomek ja nic nie będę tu robił, nawet nie pisałem "sprzedajcie" lub "kupujcie", wyrażam opinię
  • Re: ale będzie lawina Autor: ~mm [83.24.99.*]
    Dnia 2014-02-24 o godz. 14:04 ~łajza meneli napisał(a):
    > Tomek ja nic nie będę tu robił, nawet nie pisałem
    > "sprzedajcie" lub
    > "kupujcie", wyrażam opinię

Nie wyrażasz opinii, tylko skamlesz jak zbity pies, bo sprzedałeś po 40 groszy, o czym nie zapomniałeś wszystkim zakomunikować. To jest proces podobny do dysonansu pozakupowego, tylko działa trochę w drugą stronę - próbujesz się utwierdzić w tym że dobrze zrobiłeś, mimo że wszyscy posiadacze akcji zarabiają, a ty jesteś leszczem. Musisz to przetrawić niestety...
    musisz nauczyć się rozróżniać że posiadacze akcji nie zarabiają a zarabiają ci którzy sprzedali te akcje kupione oczywiście "w promocji"
    A pokażesz japę jak już będę cię karmił papierem po złociszu?
    kiepsko z oczami u ciebie, pisałem że nawet jak 5 zł miało by kosztować to nie wezmę tego teraz
    podadzą: tak zrealizowaliśmy to i wtedy pompka na dwa złote, hihi takie wasze myślenie jest tutaj jak was czytam
  • Re: ale będzie lawina Autor: ~dep [83.168.109.*]
    jaki nick, takie wpisy - tak trzymaj kobieto, puchu marny...a my spokojnie poczekamy na info punkt 5
    jeszcze nie wiesz czy punkt 3 i 4 będzie taki jak sobie tego życzysz a już myślisz o 5-tym, marzenia warto mieć ale nie na giełdzie
  • Re: ale będzie lawina Autor: ~Inwestor [193.107.198.*]
    Zamiast pisać dyrdymały,stanął byś koleś w kolejce po rozum.
  • Re: ale będzie lawina Autor: ~4,5% [82.139.164.*]
    Dopiero wyniki zadecydują o kursie, jak na Minox.
    Do czasu wyników jest czysta spekulacja i siedzenie na pełnych gaciach z pytanie: "zdążę oddać czy zostanę na kolejne dwa lata". Ale żeby mieć takie wrażenia nie potrzebny jest Dupend bez pracowników, są lepsi.
    dziwne że po tych wynikach kurs nie dał nura, widać papier mają gamonie
    powiedz to tym którzy cie posłuchali i oddali papier licząc na twoje 19 gr
  • Re: ale będzie lawina Autor: ~lork [77.223.197.*]
    w koncu ktos temu pajacowi 4,5% podziekuje na zwo za cudowne rekomendacje jakie podawal tutaj niedoswiadczonym graczom :) Takich przyglupow bylo juz tutaj wielu, teraz pojawil sie lajza meneli, ktoremu zostalo tylko spamowanie na forum bo nie ma kasy na kupno akcji :)
  • Re: ale będzie lawina Autor: ~4,5% [82.139.164.*]
    Nie wycofuję zdania.
    Jeśli idzie o ścisłość, to pierwsze zajawki informacji, że będzie 19 pisałem w czasie zjazdu, gdy doszedł do 0,20 - kapejszen? To żadna pomyłka. Obecnie na fali szaleństwa na GPW rynek podbiera kwit w ogłupieniu, ale to żadna pociecha. Łapią się za wielu padluchów. Poczekaj na urwanie chmury ( to reguła na rynku), sam się przekonasz, co zostanie z mitu - kredytu :)
    Dnia 2014-02-24 o godz. 14:23 ~4,5% napisał(a):
    > Nie wycofuję zdania.
    Jeśli idzie o ścisłość, to pierwsze
    > zajawki informacji, że będzie 19 pisałem w czasie zjazdu,
    > gdy doszedł do 0,20 - kapejszen? To żadna pomyłka. Obecnie
    > na fali szaleństwa na GPW rynek podbiera kwit w ogłupieniu,
    > ale to żadna pociecha. Łapią się za wielu padluchów.
    > Poczekaj na urwanie chmury ( to reguła na rynku), sam się
    > przekonasz, co zostanie z mitu - kredytu :)

hahhah...pare minut wczesniej piszesz ze kurs poszybuje wysoko w gore dopiero jak pojawia sie wyniki zwiazane z nieruchomosciami.....aa teraz piszesz to....to ze jestes debilem to wiemy...ale ze az takim ? ahahahah i nie pisz bredni o tych 19 gr bo wtedy zjazd zrobila spekula i pozniej momentalnie papier poszedl w gore...ech
    dep nie dyskutuj z nimi, trzeba ich szybko dyskredytować jak zaczynają skamleć i kończyć dyskusję. Łach menel'i sprzedał za 40 groszy i teraz próbuje siebie i wszystkich dookoła przekonać że dobrze zrobił, a jest po prostu wycieruchem :)
    info końcowe pkt.5: tak, jesteśmy zadłużeni na kilkaset mln. możecie pompować kurs a o zyskach innym razem albo wcale, tyle lat zanim zarobimy coś na czysto, hihi, rozwala mnie ta firma
    Dnia 2014-02-24 o godz. 14:33 ~łajza meneli napisał(a):
    > info końcowe pkt.5: tak, jesteśmy zadłużeni na kilkaset
    > mln. możecie pompować kurs a o zyskach innym razem albo
    > wcale, tyle lat zanim zarobimy coś na czysto, hihi, rozwala
    > mnie ta firma

Powiem ci czemu: bo jesteś typowym przykładem cześka który nigdy nie robił biznesu. Żeby zarobić trzeba najpierw zainwestować.
    :D:D:D:D:D:D właśnie gdybym nie robił biznesu to pewnie kupił bym te papiery
    głupcze połowa tego świata jest zbudowana z kredytów ogarniasz to czy jesteś naprawdę aż tak głupi
    gra pod zadłużenie spółki? ja jestem głupi czy ty?
    zdecydowanie ty bo ty tego spłacał nie będziesz
    oczywiście że nie ja będę spłacał, tylko pod co tutaj ta gra ma być, ta złotówka, napisz to
    pokaż mi mój post w którym napisałem że tu będzie 1 zł nie wiem do ilu to dojdzie perspektywy są dobre a na giełdzie kupuje się przyszłość postanowiłem tutaj zainwestować bo rynek nieruchomości jest rynkiem perspektywicznym i tyle w temacie co mnie obchodzi ich kredyt przeciez nie bedę tu siedział do czasu aż go spłacą chyba ze ty masz takie plany to sorry
    kupiłeś przyszłość czyli nieruchomości, ominąłeś kredyt bo cię nie obchodzi, bez kredytu nie będzie nieruchomości, to jak to jest inwestorze? może lepiej przyznać się: wszedłem w gniota spekulacyjnie bo może zagrają pod te miliony, bo zanim tu jakieś zyski będą to szmat czasu, a w ogóle czy na ostatnim zakręcie załatwiania tego kredytu noga im się nie podwinie? rozumiem że nie bierzesz tego pod uwagę? jedno jest pewne wszyscy którzy kupili papier czekają na pompkę pod zadłużenie spółki, ty jesteś tego przykładem bo nie będziesz tu siedział nie wiadomo ile, a zanim coś kupią albo postawią na tej działce to jeszcze hoho albo i lepiej, więc po co mi tu o nieruchomościach piszesz
  • Re: 4,5 Autor: ~xyz [46.112.5.*]
    Autor: ~4,5% [82.139.164.*], 2014-02-24 14:14
    "Dopiero wyniki zadecydują o kursie, jak na Minox.
    Do czasu wyników jest czysta spekulacja i siedzenie na pełnych gaciach z pytanie: "zdążę oddać czy zostanę na kolejne dwa lata". Ale żeby mieć takie wrażenia nie potrzebny jest Dupend bez pracowników, są lepsi"
    MINOX
    A co Ty takiego widzisz na tym papierku.Szoruje po dnie i jak na razie odbił do linii trendu spadkowego /20gr/
    Panie analityk - technicznie nic wielkiego,dopiero promyk światełka w ciemnym tunelu.Analizuj dalej!
    ty jesteś tak głupi sam z siebie czy ktoś ci za to płaci przeciez przyszlość depa to nieruchomości ty k...wa rozumiesz co czytasz przeciez nikt tu nie kupił akcji dla jakiejs tam wojny północ-południe lub innego portalu no bez jaj chłopie ty skończyłeś chociaz gimnazjum bo jak się ciebie czyta to wydaje sie człowiekowi ze nie
    nawet nie umiesz czytać ze zrozumieniem to może prościej spróbuję: biorę kredyt na miliard dolarów i będę produkował traktory, ale nie mam jeszcze fabryki, tylko plany, dotychczas miałem stronę w internecie i sprzedawałem kubki z nadrukiem, kupujesz akcje?
    i jeszcze coś, wyniki to podstawa przy inwestowaniu na giełdzie, bo to reprezentuje spółkę najbardziej a pisanie w raportach coś w stylu nie patrzcie na straty załatwiamy kredyt to śmiech w oczy akcjonariusza i ludzie to kupują
    piszecie tutaj że to wszystko wyjdzie na 100% a przecież tak nie musi być, macie najgorsze podejście jakie istnieje na giełdzie, klepanie się po plecach
  • Re: ale będzie lawina Autor: ~Karol [94.251.135.*]
    Dnia 2014-02-24 o godz. 15:58 ~łajza meneli napisał(a):
    > piszecie tutaj że to wszystko wyjdzie na 100% a przecież
    > tak nie musi być, macie najgorsze podejście jakie istnieje
    > na giełdzie, klepanie się po plecach

poczytaj infa. I bedziesz wiedzial po co kupujemy akcje.
  • Re: ale będzie lawina Autor: ~znachor [89.77.46.*]
    Mimo jekow , zalu, zaklinania rzeczywistosci czy obrazania sie wrecz na akcje,ze te spasc nie chca i trzeba na gorze brac, kurs wbrew naganiaczom zmierza wyraznie w kierunku polnocnym. Smieszy mnie ten mit, ze oddzialywanie forum bankiera jest tak przemozne, ze ma jakikolwiek wplyw na cene akcji. Otoz nie ma praktycznie zadnego.
    Polemika z osobnikiem tkwiacym na tym forum niczym pies lancuchowy przy budzie - od rana do wieczora i obszczekujacum kazdego - jest bezsensowna, az dziw bierze ze otwieracie pole do infantylnej dyskusji z tezami typu,ze Kukolewski gra swoimi 4 mln akcji czy ,ze Depend sie za chwile strasznie zadluzy!? (sic)
    Z tego co wiem ferie zimowe koncza sie w piatek, od poniedzialku bedziemy miec juz spokoj.
    najmądrzejszy na świecie znachor, twoje zdanie najważniejsze, jak mówisz tak będzie a matoły za tobą w ogień
  • Re: ale będzie lawina Autor: ~celtic [178.180.106.*]
    Dnia 2014-02-24 o godz. 16:05 ~znachor napisał(a):
    > Mimo jekow , zalu, zaklinania rzeczywistosci czy obrazania
    > sie wrecz na akcje,ze te spasc nie chca i trzeba na gorze
    > brac, kurs wbrew naganiaczom zmierza wyraznie w kierunku
    > polnocnym. Smieszy mnie ten mit, ze oddzialywanie forum
    > bankiera jest tak przemozne, ze ma jakikolwiek wplyw na
    > cene akcji. Otoz nie ma praktycznie zadnego.
    Polemika z
    > osobnikiem tkwiacym na tym forum niczym pies lancuchowy
    > przy budzie - od rana do wieczora i obszczekujacum kazdego
    > - jest bezsensowna, az dziw bierze ze otwieracie pole do
    > infantylnej dyskusji z tezami typu,ze Kukolewski gra swoimi
    > 4 mln akcji czy ,ze Depend sie za chwile strasznie
    > zadluzy!? (sic)
    Z tego co wiem ferie zimowe koncza sie w
    > piatek, od poniedzialku bedziemy miec juz spokoj.

Cześć znachor!
    Fajnie podsumowałes tego matola
    Pozdrawiam
    szkoda czasu na ciebie zrobisz co zechcesz a sądząc po twoich postach to raczej nie zrobisz bo defetyzm to chyba twój brat
    jednak nie umiesz czytać pisałem że perspektywy dla branży są dobre
  • Re: ale będzie lawina Autor: ~jorgenn [83.4.246.*]
    Łajzo ! po co tyle wrzeszczysz przecież rośnie a nie o to chodzi ?
  • Re: ale będzie lawina Autor: ~marre [85.238.222.*]
    moze wynajmiemy "Killera" i wytnie chwasty z forum... :D

4.5 gowna, aldus, lajza jebnieta... kto jeszcze do kolejki?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.4.246.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
DEPEND -4,00% 0,24 2015-03-02 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.