• No i po walnym Autor: ~Peo [193.111.166.*]
    A co to tak się wszyscy przestraszyli prezesa ze nikt inny sie nie zarejestrował ? ;-) a tak troche dziwnie to walne wyglądało - 1 osoba w osobie prezesa zarejestrowana, he . To John powiedz jak wiesz komu te 4 mln akcji po 10 groszy chcecie dać - skoro tak kapitału potrzebujecie ? chcecie kapitału , proszę bardzo, po 10 groszy, nawet 20 groszy wezmę 500 K akcji . No brak prawa poboru to się spodziewałem, tylko wybrancy dostaną , pewno sie załapiesz . I nauczyciel jeszcze( jeżeli jeszcze nie ma w co wątpię) . I więcej juz pkd to nie mogliście zarejestrować ? przeciez nic z tego nie wynika , a miało być coś powiedziane o dywersyfikacji, ale niestety nadal konkretnych pomysłów brak. Więc i koniec korekty - wracamy do trendu ...
  • Re: No i po walnym Autor: ~dada [90.156.26.*]
    skoro zarabiasz 500mln rocznie to wypadałoby się nauczyć czytać :) kilka cytatów:

Cena emisyjna akcji emitowanych w ramach kapitału docelowego zostanie ustalona w oparciu o wycenę spółki i ceny rynkowe akcji przedsiębiorstw z branży, z uwzględnieniem aktualnej koniunktury rynkowej
    i dyskonta dla inwestorów.

z raportu kwartalnego też czytałeś chyba tylko wstęp : apropo dywersyfikacji:

Podczas IV kwartału Emitent zbadał nowy modele biznesowy. W części sklepów, które pracowały w IV kwartale Emitent pilotażowo wprowadził skup i sprzedaż gier na konsole oraz sprzętu i akcesoriów dla graczy. Zainteresowanie graczy jest zgodne z oczekiwaniami Emitenta. W przeciągu dwóch następnych kwartałów Zarząd zdecyduje czy taki asortyment na stałe zagości w sklepach Spółki.

hmmm więc jednak wszystko co napisałeś to bujda :) a komu 4mln akcji już cytuję :

ziałania Zarządu na 2014 rok będą skoncentrowane na pozyskiwaniu nowych lokalizacji sprzedażowych, rozwojowi projektu sprzedaży nowych i używanych gier na konsole oraz na nawiązaniu współpracy w zakresie sprzedaży podręczników z jednym z większych podmiotów na rynku księgarskim.

ja obstawiam albo empik albo matras

4mln akcji da komuś około 40% - i co powiesz jak obejmie to np. empik ?? dwa lata temu kupił gandalfa za chyba 15mln (internetowy sklep z podręcznikami) to czemu miałby tej perełki nie łyknąć ?
  • Re: No i po walnym Autor: ~peo [193.111.166.*]
    no 500 mln rocznei to jescze nie doszedłem- ale nie będę cię wybijał z tego poglądu ;-)
    Dobrze , sprzedawajcie te gry i zarabiajcie. Pytałem po cholerę kilkdzasiąt pkd nowych wpisano ? aby zamydlic oczy komu ? Empik mówisz? pewnie, jest taka firma tylko wytłumacz mi po co taki empik kupi firmę co ma 5 punktów stałych , zeby miec 5 wiecej ? ależ ja wam dobrze życzę, niech was kupi w co szczerze watpię . Nie jestescie dla nich zadnych zagrożeniem, raczej minimalnym zwiekszeniem potencjału , jak chcesz na to zaprzeczyć ? zwiększą potencjał o 5 punktów , baaaardzo ciężko to uzasadnić , na ale farty w życiu się zdarzają . I ostatnia dygresja : "perełka". Ja znam kilka znaczeń tego słowa, to powiedz czym firma się wyróznia od innych ? w czym jest taka wyjątkowa ? nie wiem, ma 5-10 % rynku , wyłącznośc na jakąs sprzedaz, obroty czy zyski fenomenalne ? czym ta perła zabłysła ? ze ma 5 punktów ? nie przesadzaj dada dobrze ? wez moze jeszcze pod uwagę jakie koszty ma sklep internetowy i przede wszytskim jaki zasieg. Życzę wam tego , choc dobrze wiem ze dobrzez zrobiona strona firmy handlowej na necie duuuużo kosztuje. A wy nie chcecie na ten moment tego kosztu jak widać .
[x]
ADATEX 0,36% 1,40 2025-09-25 14:33:08
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.