no 500 mln rocznei to jescze nie doszedłem- ale nie będę cię wybijał z tego poglądu ;-)
Dobrze , sprzedawajcie te gry i zarabiajcie. Pytałem po cholerę kilkdzasiąt pkd nowych wpisano ? aby zamydlic oczy komu ? Empik mówisz? pewnie, jest taka firma tylko wytłumacz mi po co taki empik kupi firmę co ma 5 punktów stałych , zeby miec 5 wiecej ? ależ ja wam dobrze życzę, niech was kupi w co szczerze watpię . Nie jestescie dla nich zadnych zagrożeniem, raczej minimalnym zwiekszeniem potencjału , jak chcesz na to zaprzeczyć ? zwiększą potencjał o 5 punktów , baaaardzo ciężko to uzasadnić , na ale farty w życiu się zdarzają . I ostatnia dygresja : "perełka". Ja znam kilka znaczeń tego słowa, to powiedz czym firma się wyróznia od innych ? w czym jest taka wyjątkowa ? nie wiem, ma 5-10 % rynku , wyłącznośc na jakąs sprzedaz, obroty czy zyski fenomenalne ? czym ta perła zabłysła ? ze ma 5 punktów ? nie przesadzaj dada dobrze ? wez moze jeszcze pod uwagę jakie koszty ma sklep internetowy i przede wszytskim jaki zasieg. Życzę wam tego , choc dobrze wiem ze dobrzez zrobiona strona firmy handlowej na necie duuuużo kosztuje. A wy nie chcecie na ten moment tego kosztu jak widać .