Czas pokaze czy masz się z czego cieszyć . Moim zdaniem będa wzrosty . Dzisiejsza sesja zakonczona na plusie pomimo tak wielkiej podazy swiadczy o tym.
zdazyl biedak uciec z protektora pow.3 zl.uff.gdzie sie tacy rodza i po co to kupuje taka zdrowa spolke.obrot b.duzy dzisiaj na tej zapomnianej spolce a rekinek zasypal caly popyt.wg mnie juz niedlugo bedzie niezla bijatyka za te akcje.zdrowa zyskowna malo zadluzona spolka .wg mnie 5-6 zl nalezy sie jak psu buda
Ubrani pozdrawiają Ciebie.
Osobiście będę z uporem już wkrótce piętnował Twoją radość :-p
Przypomnę Ci twoją radość pozbywania się papierka powyżej 3,xx gdy już będzie powyżej
4,xx.
:-))))
Hehehe
Ciesze się razem z Tobą że podaż się uaktywniła bo dzisiaj kupiłem po 3,15 , ok. 30% tego co chciałem. Reszte mam zamrożone w innych akcjach które rosną i szkoda mi ich teraz sprzedawać dlatego gdyby tak z 2-3 tygodnie papier postał w miejscu to będę się ciesszył. ze mi nie ucieknie. Tutaj odpał to kwestia czasu.
To nie tylko kwestia wiary , ale realia - spólka jest oddłuzona , zrestrukturyzowana , majaca bardzo dobre wskazniki z niezłym zyskiem i co najważniejsze w kregu zainteresowania co najmniej 2 inwestorow branzowych więc cena musi wzrosnąc do rzeczywistej wartości a ta jest moim zdaniem w okolicach 5 zł .
widzisz re mielismy racje co do agrotona.hanlowali nim za darmo to dzisiaj plus 30 pr.a protektor dostal cala kase za prabosa teraz tylko aby udalo sie sprzedac dzialke w lublinie i bedzie powtorka z agrotona a tu tez akcjii nie za wiele