• Podaz : Popyt 1:0 dzisiaj Autor: highlander70 [86.46.176.*]
    No niestety przy braku popytu na wyzszych poziomach podaz przygniotla troche kurs, ktory rano w dosc szybkim tempie i przy niewielkich obrotach byl pchany w gore. Widac nie czas jeszcze na odbicie, a ten gorny cien moze spowodowac zejscie popytu na nizszy poziom wsparcia, czyli 0.45 - 0.46, tam tez jest Fibo50% i strefa popytu, z tamtad bylo poprzednie wybicie w gore. Tam tez nalezaloby w pierwszej kolejnosci oczekiwac walki o wzrosty. Oczywiscie wszystko to , jesli obecny poziom zostanie przelamany w dol. Pozdrawiam i zycze milego weekendu a dzis udanych Walentynek.
  • Re: Podaz : Popyt 1:0 dzisiaj Autor: ~tom [82.26.17.*]
    czesc highlander 70

mam prozbe utknolem na o2o mozesz luknac na wykres I podac jakies wnioski
    sorki ze pisze na watku b3

pozdr t
  • Re: Podaz : Popyt 1:0 dzisiaj Autor: highlander70 [86.46.176.*]
    mowisz o One2One ??
    Obserwuje ten papier od kilku dni. W srode bylo apogeum zyskow i spadajaca gwiazda, wczoraj jeszcze popyt chcial sie obronic lub tez wieksi podciagali kurs zeby wyjsc z jakims zyskiem z papieru a dzis niestety podazowa swieca z gornym cieniem. Wedlug mnie powinno zejsc w najblizwszych dniach do okolo 0.27. Tam jest strefa popytu i tam bedzie jakas pierwsza walka o odwrot. Pozdrawiam i pamietaj decyzja nalezy do Ciebie ja analizuje w oparciu o wlasna wiedze, a ona tez czasami mnie zawodzi. :)
[x]
B3SYSTEM 0,00% 0,53 2017-04-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.