• Znowu korekta Autor: highlander70 [86.47.25.*]
    Po wczorajszym ataku, nieudanym zreszta, na przebicie strefy silnego oporu, mamy korekte. To normalna rzecz. W przyszlym tyg. atak napewno nastapi znowu ale poki co powinnismy sie cofnac do poprzedniej strefy popytu czyli 0.39 - 0.42 i tam proponuje czekac tym co chca dokupic i tym ktorym sie udalo dzis na gorce sprzedac i chca wejsc znowu. No coz, mi sie udalo dzis po 0.48 wiec czekam nizej :) Pozdrawiam
    PS. spokojnie to ma dojsc powyzej zlotowki i dojdzie
  • Re: Znowu korekta Autor: ~bey [83.7.151.*]
    spoko dzis pojdzie jeszcze na zielono i atak na 0,48 !
  • Re: Znowu korekta Autor: ~wojtek [5.173.46.*]
    moim skromnym zdaniem korekta już była-0,42,,trzymanie papierów przedziałach 0,44-0,45 i później wybicie tak jak napisałęś atak na 0,48, 0,49 walka o przebicie 0,50 -pozdr
  • Re: Znowu korekta Autor: ~jas [94.254.208.*]
    problem z tym ze tak wszyscy myslą .....cofka musi byc i tyle ....
  • Re: Znowu korekta Autor: ~aro [82.177.252.*]
    zalecam ostrożność coby nie zostać na peronie ;)
    ,,,tu nic nie musi niejeden papier szedł bez głębokich korekt,,lekkie korekty i do przodu,,jest parcie na szkło,,,dzisiaj walka o nowy pułap..
  • Re: Znowu korekta Autor: ~ja [94.254.208.*]
    heh ...jasne .,.....kolego ......teraz uaktywnili się wszyscy którzy brali po 44-48 ......z prośbami o odebranie papierka.......a starzy wyjadacze już stoją z koszykami nizej ...tak to działa.....dzisiaj mamy widły na czerwonym i tyle ...pozdro
    ,,masz korektę na 0,47 aktualnie:)))
  • Re: Znowu korekta Autor: ~ja [94.254.208.*]
    oj ....widać ze upychają ....czas na zarobek był obecnie ......to każdy sam widzi i interpretuje.....ale pewnie znowu będzie mozna zarobić .....jak ktoś nie czuje blusa to poprostu nich trzyma...
    zwieracze puściły to i papier oddali po 0,42:)))
  • Re: Znowu korekta Autor: highlander70 [86.47.25.*]
    Spokojnie panowie. Kazdy ma swoja strategie gry i jesli przynosi ona zyski to znaczy kazda z nich jest dobra. :)
    PS. No ale wywalanie papiera po 0.42 bylo glupota. Nie przy takim popycie jaki tu jest
  • Re: Znowu korekta Autor: ~Mesner [89.75.61.*]
    Myślę że do 0.64zł dojdziemy w najbliższych dniach i tam dopiero może się zatrzymać na dłużej.
    Jak myślicie jak zachowa się kurs akcji gdy podadzą info o cenie emisyjnej powiedzmy 0.85zł i pokażą dobre wyniki za IVQ ???
  • Re: Znowu korekta Autor: ~ja [94.254.146.*]
    jak dla mnie za dużo optymistów......
    Oczywiście najpierw musimy pokonać 0.54zł
  • Re: Znowu korekta Autor: highlander70 [86.47.25.*]
    Ha ha, no by bylo niezle 0.85 :). Jednak poki co to raczej mrzonki, choc nie twierdze, ze tam nie dojdziemy, ale raczej wlasnymi silami nizli poprzez emisje. Pewnie, chca wiecej kasy wziac z rynku na emisji to i kurs idzie w gore, bo emisja bedzie po srednim z ostatnich 3 mies. chyba
    Tu jest wielu przyczajonych, mała iskierka i mamy wczorajsze zamknięcie!!
[x]
B3SYSTEM 0,00% 0,53 2017-04-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.