• Przebilismy ! Autor: ~Highlander70 [86.47.25.*]
    Przebite : pierwszy opor PIVOT i SMA200 na poziomie 0.37. Co teraz Czy pojdziemy za ciosem?
    Zbliza sie kolejna strefa podazowa 0.40 - 0.42 ale cos mi sie wydaje, ze to bedzie tylko maly przystanek i byc moze lekkie cofniecie. Przy tak energicznych ruchach w gore i przy rekordowych wolumenach z ostatnich trzech sesji obstawiam dojscie do, min, szczytu z sierpnia, czyli 0.49. Tam tez jest silna strefa podazy i tam powinnismy sie zatrzymac na dluzej. Nie bedzie to jednak nadal wyjscie z trendu spadkowego, gdyz zeby to nastapilo potrzebny jest poziom 0.70 do przebicia a to jeszcze daleka droga. Pozdrawiam
  • Re: Przebilismy ! Autor: ~ja [37.109.55.*]
    z tym przebiciem to bym nie szalał .....napoczeliśmy to może lepsze sformułowanie
  • Re: Przebilismy ! Autor: ~Highlander70 [86.47.25.*]
    No fakt, zobaczymy dzisiejsze zamkniecie. Zawsze znajda sie pekalscy, co sprzedadza cos ponizej, jak to mialo przed chwila miejsce. Ale z rynkiem nie ma co walczyc, jesli sa sygnaly zeby poszlo wyzej to pojdzie. A tu wolumen mowi sam za siebie.
  • Re: Przebilismy ! Autor: ~321 [79.135.173.*]
    jednak rano miałeś nosa, też jestem tego samego zdania,że z rynkiem nie dyskutuje się, ale obroty i dzisiejszy +16%, też nie należy z tym walczyć, jak to mówią oliwa zawsze sprawiedliwa, trzymam i będę trzymał akcje, są niedowartościowane i to okrutnie. Pozdrawiam posiadaczy akcji.
[x]
B3SYSTEM 0,00% 0,53 2017-04-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.