przy takiej "świetlanej przyszyszłości" to pewnie kres możliwośći tego gniota gdyby taq było to by emisję uplasowali wyżej a tak tylko podbitka i łapanie frajerów po 2,8..
Szanowny Panie Stefanie należy czytać całe zdanie, a nie tylko poszczególne słowa. Natomiast Ty x54 chyba masz zerowe pojęcie o giełdzie, albo żeś się z choinki urwał
Elemental jak zwykle po każdej z wielu niestety emisji i po tej nie rozczarował. Emitowali akcje ale zawsze po emisji kur rosnął bo kase wykorzystywali dobrze. Teraz widzę ze coś z obligacjami kombinują czytałem ze linie do recyklingu świetlówek stawiają więc nie minęło 2 mies roku a tu się dzieje. Ciekawe jak akwuzycje
I rozczaruje szczególnie tych co .... wierzą w naganiaczy na kupno a skoro zarządowi taq mocno by zalezało to nie puszczałby jakiś strikte darowizn do funduszy i nie sprzedawał przed emisją by złapać "kila sztuk " taniej w emisji gdzie ugotowali drobnych co liczyli na emisję w okolicach 3pln tak nie buduje sie zaufania ... zreszta było już takich spółek multum
Dnia 2014-02-24 o godz. 10:24 ~tak napisał(a):
> Tak sobie patrzę na wykres oraz inne dane i myślę sobie,
> że jest duża szansa, na to że spółka nie zejdzie już nigdy
> poniżej 2,7
do szczęścia brakuje jednego:
do końca musi wyleszczyć się z papierka sypacz amator
sypie od 3 tygodni a jeszcze ciutkę mu zostało
niestety amator nie wie jak puszczać papier w rynek bez zbijania kursu
ale cóż nie każdemu Bozia dała rozumek :)
tu nie chodzi o jakiś "zwykły rozumek" gość ma jaja i wie w co inwestować a nie w takie marne gnioty jaq śmieci . zresztą ja tesz segregóje : gnuj na pole a śmieci do lasu. więc jak takie firmy mają isnieć ?t