Mam już od dawna mogłem już dwa razy zarobić po trochę ale czekam na ten odjazd i doczekać się nie umie dlatego pytam skąd ta teoria ze do złotówki dojdzie?
Gdyby coś pozytywnego wreszcie zaczęło się dziać w połączonej spółce KCI-JUPITR to
2,5 - 3 zł byłoby możliwe. Ale to tylko gdybanie. Na razie wyczekiwanie i kicha.
NIE DAJCIE SIE WYLESZCZYC Z TYCH AKCJI,
MYŚŁAŁEM, ZE WYBICIE NASTAPI SZYBCIEJ - TRZEBA POCZEKAĆ.
DOLNE OGRANICZNEI KANAŁU TO 0,50 GR - JESLI BY NA TYLE SPADŁO TO BRAC PKC.
JEZELI JUTRO CZARNA SWIECA NIE ZOSTANIE ZANEGOWANA TO NA WYBICE TRZEBA JESZCZE TROCHE POCZEKAC.
KAŻDY SPADEK CEN AKCJI ZALECAM WYKORZYSTAC DO KUPNA TEJ PERŁY.
Jakby 0,54 zł za akcję Jupitera to było tanio to akcje byłyby rozchwytywane jak świeże bułeczki.
Główny udziałowiec G. Hajdarowicz i zarząd spółki narobili bigosu z połączeniem z KCI, splitem akcji a teraz cisza.
Zawsze możesz sobie pofantazjować o wielkich zyskach bo tak robią drobni akcjonariusze na większości spółek ale z reguły mocno się rozczarowują i tracą.
Sam siebie przekonujesz i liczysz już wirtualne zyski mimo, że gołym okiem widać, że to jedna ze słabszych spółek i omijana szerokim łukiem.
Pamiętaj, że jak akcje są tanie to nie ma wielkiego popytu.
Z akcjami jest troche inaczej, im większa cena tym popyt większy.
Tutaj wzrost jest nieunikniony pytane tylko kiedy ta spółka wystrzeli - a to się stanie.
Poluje na takie tanie niechciane spólki - tylko te dadzą dobrze zarobić.
Ciągneli kiedyś te spółkę z 3pln na 7pln w 2007 roku pamietam dokładnie. Teraz 0,5 to za drogo. Do tego właściciel ten od rzepy co się radzi nocą dobrze nie wróży .Nadzieja że Kaczyński wróci szaber wszechobecny ukróci.
Dnia 2014-03-21 o godz. 08:30 ~ha ha ha napisał(a):
> Ciągneli kiedyś te spółkę z 3pln na 7pln w 2007 roku
> pamietam dokładnie. Teraz 0,5 to za drogo. Do tego
> właściciel ten od rzepy co się radzi nocą dobrze nie wróży
> .Nadzieja że Kaczyński wróci szaber wszechobecny ukróci.
Nie ma co się śmiac ,spółka ma cenne aktywa tu powinno być przynajmniej 2