aż tak wysoko to nie wylecimy ale spokojnie powyżej 0,5 zeta będzie,ostatnio groszówki są w modzie to i tu będzie up,kwestia czasu / dni/.Spadać już nie ma gdzie, może tylko rosnąć.chyba,że przyśpieszy jak wywalą nowe akcje po 0,75 i znajdą odbiorców to ityle może być.spoko czekamy i tyle.ktoś tu ładnie zbiera od niecierpliwych i to napawa optymizmem i daje pozytywnie do myślenia. cierpliwość to najlepsza cecha inwestora-spekulanta.moim zdaniem będzie dobrze
Dokapitalizowywanie takiej spółki kwotą, która jest potrzebna, to dla obecnego rynku kapitałowego tyle co pryszcz. Uważam,że pieniądze się znajdą, oczywiści nie bez korzyści dla inwestującego. Pora na jakiś komunikat w tej sprawie. Mam nadzieję, że sprawa rozegra się bez Cypru.
Ci, na zleceniach sprzedaży to "poinformowani" czy kupujący ?
Jakie opinie ma forum?
Chciałbym napakować kwita w najlepszym momencie, ale jeszcze nie wiem, jak ocenić to co widzę :)
sena9 vel as,
uważałem że zostałeś już dawno odstrzelony z dwulufki nabitej obornikiem. Tymczasem po wpisach widzę, że istniejesz a po poziomie wpisów wnioskuję, że żłopiesz z gwinta siarę, zasilając finansowo polski przemysł chemiczny :)
Motto dla ciebie: "pij wina importowane - odszczędzaj polską siarkę"