• wzrosty Autor: ~hhh [83.5.152.*]
    teraz prawdopodobnie do kwietnia ZOBACZYMY 0,75 zl ,,,,,, złotówki nie przekroczymy ,,,,,,ale tutaj stracić NIE MOŻNA
  • Re: wzrosty Autor: ~look [91.224.185.*]
    aż tak wysoko to nie wylecimy ale spokojnie powyżej 0,5 zeta będzie,ostatnio groszówki są w modzie to i tu będzie up,kwestia czasu / dni/.Spadać już nie ma gdzie, może tylko rosnąć.chyba,że przyśpieszy jak wywalą nowe akcje po 0,75 i znajdą odbiorców to ityle może być.spoko czekamy i tyle.ktoś tu ładnie zbiera od niecierpliwych i to napawa optymizmem i daje pozytywnie do myślenia. cierpliwość to najlepsza cecha inwestora-spekulanta.moim zdaniem będzie dobrze
  • Re: wzrosty Autor: ~iruś [46.205.51.*]
    Kupowałem i teraz spokojnie czekam.
  • Re: wzrosty Autor: ~messi [89.229.176.*]
    Dokapitalizowywanie takiej spółki kwotą, która jest potrzebna, to dla obecnego rynku kapitałowego tyle co pryszcz. Uważam,że pieniądze się znajdą, oczywiści nie bez korzyści dla inwestującego. Pora na jakiś komunikat w tej sprawie. Mam nadzieję, że sprawa rozegra się bez Cypru.
  • Re: wzrosty Autor: ~deuch [94.254.145.*]
    wzrosty w dol . gowno
  • Re: wzrosty Autor: ~4,5% [82.139.164.*]
    Ci, na zleceniach sprzedaży to "poinformowani" czy kupujący ?
    Jakie opinie ma forum?
    Chciałbym napakować kwita w najlepszym momencie, ale jeszcze nie wiem, jak ocenić to co widzę :)
  • Re: wzrosty Autor: ~prezes [95.50.56.*]
    15 groszy tak jak mówiłem już niedługo. Macie nie słuchaliście się mnie jak tyle razy powtarzałem.. niestety tutaj wzrostów nie będzie !
  • Re: wzrosty Autor: ~as [46.186.0.*]
    w radomiu biorą po 0.10 > 444 robi im jeszcze pałe.
  • Re: wzrosty Autor: ~4,5% [82.139.164.*]
    sena9 vel as,
    uważałem że zostałeś już dawno odstrzelony z dwulufki nabitej obornikiem. Tymczasem po wpisach widzę, że istniejesz a po poziomie wpisów wnioskuję, że żłopiesz z gwinta siarę, zasilając finansowo polski przemysł chemiczny :)

Motto dla ciebie: "pij wina importowane - odszczędzaj polską siarkę"
  • Re: wzrosty Autor: ~prezes [95.50.56.*]
    ale nie bójcie się przyjdzie wiktor u kupi od was wszystkie akcje po 1 zł. Tak więc nie ma się czego obawiać !
  • Re: wzrosty Autor: ~look [91.224.185.*]
    na pokładzie troli nie brakuje, więc o wzrosty jestem spokojny,cierpliwości.
  • Re: wzrosty Autor: ~as [46.186.0.*]
    4.5 to DEBIL bez kasy i jaj > nawet stary go rznie w dupe.
[x]
B3SYSTEM 0,00% 0,53 2017-04-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.