• do wiktora Autor: ~hhh [83.26.175.*]
    ktoś coś wie i skupuje od zniecierpliwionych , niżej 0,24 nie spadnie ,jeżeli spadnie przyznam racje wiktorowi ,,,,,,,,,,,
  • Re: do wiktora Autor: ~wiktor [194.146.130.*]
    Wiesz dlaczego nie spada? ta blokada na 0,24 ustawiono po to by sprzedac po 0,25 bo jak widzisz tu 0 handlu dlaczego? ano dlatego ,że wększośc z dala od tych akcyjek się trzyma a znakomita częśc zawieszona na haku gdzies pomiędzy 0,33 a 0, 50 mój scenariusz jest bardzo realny tym bardziej ,że znam się na AT rating spółki CCC- to nie jest spółka dla większych kapitałów podbitka zawsze słóży tu do wyjścia nie do wejścia powodzenia w oczekiwaniu. Do obserwacji bo na podbitce można uciułac jakieś procenty ;-)
    Wiesz dlaczego nie spada? ta blokada na 0,24 ustawiono po to by sprzedac po 0,25 bo jak widzisz tu 0 handlu dlaczego? ano dlatego ,że wększośc z dala od tych akcyjek się trzyma a znakomita częśc zawieszona na haku gdzies pomiędzy 0,33 a 0, 50 mój scenariusz jest bardzo realny tym bardziej ,że znam się na AT rating spółki CCC- to nie jest spółka dla większych kapitałów podbitka zawsze słóży tu do wyjścia nie do wejścia powodzenia w oczekiwaniu. Do obserwacji bo na podbitce można uciułać jakieś procenty ;-)
  • Re: do wiktora Autor: ~Angel [94.254.193.*]
    Już przewiesiłeś hak na 0.33 a 0,50 ? Po przednio twierdziłeś że hak jest na powyżej 0.26.

Na sctockwach poczytajcie jak interpretować rating jak ktoś nie wie .
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [153.19.91.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Nic nie zmieniłem spekulanci zawieszeni powyżej 0,30 jest ich tam tylu ,że każde wybicie powyżej 0,3 będzie zepchnięte ponownie na 20 groszków im dłużej będą tam siedzieli tym niżej cena akcji spadnie to wszystko i o czym tu dywagowac ? masz mi za złe ,że uświadamiam nieświadomych , jeśli twierdzisz ,że to taka wspaniała spółka to bierz kredyt na 100 000 i całym kapitałem w akcje hehe
    Ale ci teraz glupio wiktor rating ccc- a tu patrz dostali znow kredyt . chyab jednak jeszcze nie z bankrutuja
  • Re: do wiktora Autor: ~444 [82.139.166.*]
    Niech tylko przebije 64 grosze, to się wtedy zacznie wspinaczka :)

Kto się boi wysokości, już go tu nie ma.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.31.152.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: do wiktora Autor: marioxx [83.17.125.*]
    Z tym optymizmem to bym nie przesadzał , to że Banki przedłużyły umowę a nie udzieliły nowego kredytu to może być forma wyczekiwania na poprawę a niekoniecznie poprawa sytuacji w firmie.
    Lepiej dać szansę niż od razu zadusić .
    Jaki optymizm?
    Złotówka na kursie jak najbardziej realna :), oczywiście nie w styczniu tego roku :)
  • Re: do wiktora Autor: ~DannySon [83.16.247.*]
    Prawda, ale ostatnio kursem rządziła obawa co do dalszego przedłużenia umów kredytowych. Pytanie tylko jak wykorzysta ten fakt spółka...
  • Re: do wiktora Autor: marioxx [83.17.125.*]
    Łączna kwota kredytów to 1,4 mln + 2 mln w DB czyli razem 3,4 mln i termin raczej krótki jak na spłatę do połowy kwietnia.
    Pocieszeniem jest to że wymagają spłat raczej symbolicznych 50000 tysięcy na koniec miesiąca , może "czymś" zostali przekonani że "statek jeszcze nie tonie"
    Bez emisji nic z tego nie będzie.
    Śmieszne to jest ! bardzo dobra wiadomość a wy dalej źle wróżycie.
    Przecież na flashke tego nie dostali pewnie szykują się jakieś zleconka .

No to powodzenia w tej wspinaczce na 1pln :-) brać akcje tyle ich stoi tylko zbierać do 1 zeta
  • Re: do wiktora Autor: ~KK [80.72.34.*]
    WIKTOR MA RACJE W 100% PISAŁEM OSTRZEGAŁEM dzisiaj ostatnie akcje cypr wywalił przed momentem juz teraz pewnie nie bedzie miał kto bronic.
    I o to chodzi, aby kwit był naszych rękach, wówczas sterujemy sami i nie przepłacamy :)
  • Re: do wiktora Autor: ~kk [80.72.34.*]
    jESZCZE DLA kOGOŚ KWITA DOSTARCZYĆ
[x]
B3SYSTEM 0,00% 0,53 2017-04-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.