kochani, jak Waszym zdaniem zachowa się kurs naszej perełki w nadchodzącym tygodniu ??? ja jak zwykle jestem niepoprawnym optymistą czyli liczę na wzrosty !!
Dnia 2014-01-19 o godz. 20:07 ~e2e2e2e2 napisał(a):
> a kogo to obchodzi co ty tu piszesz od rana do wieczora
wydaje się , że ciebie to nie obchodzi :) ? pytanie to po co czytasz i wchodzisz udzielając się na wątkach , które cię nie interesują ?? czyżby była to nowa forma masochizmu czy może jeszcze inne zboczenie ?
po to aby uswiadomic tobie ze nikogo to nie obchodzi czy ty myslisz ze to pisanie ze wzrosnie czy spadnie cos daje hehehe to chyba tylko ty tak myslisz hehehe
Dnia 2014-01-19 o godz. 20:44 ~e2e2e2e2 napisał(a):
> po to aby uswiadomic tobie ze nikogo to nie obchodzi czy ty
> myslisz ze to pisanie ze wzrosnie czy spadnie cos daje
> hehehe to chyba tylko ty tak myslisz hehehe
:) czytaj ze zrozumieniem to naprawdę nie jest takie trudne !! zadałem pytanie na forum co sądzą inni forumowicze odnośnie zachowania się kursu MNI w nadchodzącym tygodniu !! jeżeli nie rozumiesz słowa pisanego to nie zaśmiecaj forum i zmień piaskownicę nie zapominając o swoim wiaderku i łopatce !!:)
Dnia 2014-01-19 o godz. 21:15 ~Lancet napisał(a):
> Dnia 2014-01-19 o godz. 20:44 ~e2e2e2e2 napisał(a):
> > po to aby uswiadomic tobie ze nikogo to nie
> obchodzi czy ty
> myslisz ze to pisanie ze wzrosnie
> czy spadnie cos daje
> hehehe to chyba tylko ty tak
> myslisz hehehe
:) czytaj ze zrozumieniem to naprawdę nie
> jest takie trudne !! zadałem pytanie na forum co sądzą inni
> forumowicze odnośnie zachowania się kursu MNI w
> nadchodzącym tygodniu !! jeżeli nie rozumiesz słowa
> pisanego to nie zaśmiecaj forum i zmień piaskownicę nie
> zapominając o swoim wiaderku i łopatce !!:)
czy ty myslisz ze ktos jak przeczyta to ze ty napiszesz ze bedzie odpal to zaraz w poniedzialek kupi akcje hehehehe a jak widze to naganiasz tu juz sporo czsu tylko po co ?
jak widzę czytanie ze zrozumieniem tekstu nie jest niestety twoją mocną stroną !!! czy ja naganiam .........hmm ?? wiele osób w ostatnim czasie pisze pod nickiem Lancet , widocznie taka moda !! ja nie naganiam tylko zadaję pytanie ! a to różnica :)
a co cie obchodzi kogos zdanie czy ty sam nie umiesz przeanalizowac danej spolki czy warto ja kupic czy nie i szukasz wsparcia hehehe to co ty robisz na GPW
Dnia 2014-01-19 o godz. 22:41 ~e2e2e2e2 napisał(a):
> szczescie to mialem jak kupowalem KGHM po 23 zl.
bo ty rekin giełdowy jesteś !!! nie to co ja :))
Dnia 2014-01-19 o godz. 23:25 ~e2e2e2e2 napisał(a):
> a co ty nie kupiles spolki ktorej C/Z bylo cos okolo 2
> !!!!!!!!!!!! jak bylo 23 zl. hehehe tos ty leszcz bo
> wszyscy kupowali
i dlatego dla mnie zabrakło , niestety :)
za rok 2014 ? tego oczywiście nie wiem :) ale za rok 2013 przybyło mi skromne 30% jak mówiłeś i chyba słusznie leszcz jestem ale się nie zrażam i cały czas się uczę !!
pisalem kiedys na innej spolce o zakupie spolki Zamet jak byla po 2.6 zl. i zalecalem kupno tego walorka teraz jest ponad 5 zl ( AKCJI JUZ NIE POSIADAM ) ale tu zarobilem sporo i o kupnie spolki Neuca co byla rekomendowana przy 120 zl. nie bede sie rozpisywal dalej ale kupuje spolki ktore sa polecane lub rekomendowane i wychodze na tym super
Dnia 2014-01-19 o godz. 18:49 ~Lancet napisał(a):
> kochani, jak Waszym zdaniem zachowa się kurs naszej perełki
> w nadchodzącym tygodniu ??? ja jak zwykle jestem
> niepoprawnym optymistą czyli liczę na wzrosty !!
buhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!