na watkach spolek,w ktorych jestem zaangazowany kapitalowo,nie bede wymienial jakich,bo jest tego dosyc,jakies patalachy pisza,ze jak nie ma patrowicza,to nie ma wzrostow,heh
Tak,patrowicz BYL miedzy innymi na LANGLOO.z naciskiem na byl :D
a co do kursu,mozecie czekac nawet na trzy grosze,mnie to nie rusza,tu kazdy wie co robi,chyba?lepszy swiadomy wybor niz brak wyboru,no nie
tylko bawi mnie jak groszolapy skacza jeden drugiemu do gardla i wydzieraja grosz wyzej,jakby conajmniej trafili piatke w lotto,a mi to lotto :D
w polowie lutego raport powie cos wiecej na temat tendencji w spolce,czy to bylo jednorazowe potkniecie czy jakas nowa tendencja
marazm jakis ogolny na gpw bije i w nasza mala perle,co widac po obrotach
na razie zeszlismy z fixingu,a bioton tam jeszcze siedzi
Niestety kupowałem po około 2 zł. , wtedy jak taki był kurs. Teraz musiałoby być ponad 20 gr., żeby odrobił straty. Tragedia. Mam tego dużo i nie widzę możliwości wyjścia z tego. To jest właśnie NC. Ten co co NC wymyślił niech chociaż przyzna się do błędu. Ale to giełda. Niestety, trzeba wchodzić w spółki z podstawami i płynnością. Zapomniałem o tym i jestem bankrutem:)
byc moze jestes glupcem,ale na pewno nie bankrutem :)
brachu,ale w czym twoj problem?!kasa potrzebna a ty w nieplynnych aktywach?a w plynnych myslisz,ze udaloby ci sie uratowac kapital?nie mozesz czekac?no to tu masz problem.bo to NC.ale zawsze mozesz walnac pkcem :)
uwolnisz sie od problemu,ktos to pierze odbierze :)),a tobie kamien spadnie z serca...
ja bym sie cieszyl jakbym mial duzo w malej nieplynnej spolce ale z perspektywa zarobku za rok,dwa a moze trzy :D
takich oferm z zakiszonymi akcjami gdzies spod szczytów jest pewnie duzo i będą skutecznie zasypywac popyt.
a to, ze mają teraz pretensje do tworcy nc to jest totalna żenada.....