Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: wielki powrót

na watkach spolek,w ktorych jestem zaangazowany kapitalowo,nie bede wymienial jakich,bo jest tego dosyc,jakies patalachy pisza,ze jak nie ma patrowicza,to nie ma wzrostow,heh
Tak,patrowicz BYL miedzy innymi na LANGLOO.z naciskiem na byl :D
a co do kursu,mozecie czekac nawet na trzy grosze,mnie to nie rusza,tu kazdy wie co robi,chyba?lepszy swiadomy wybor niz brak wyboru,no nie
tylko bawi mnie jak groszolapy skacza jeden drugiemu do gardla i wydzieraja grosz wyzej,jakby conajmniej trafili piatke w lotto,a mi to lotto :D
w polowie lutego raport powie cos wiecej na temat tendencji w spolce,czy to bylo jednorazowe potkniecie czy jakas nowa tendencja
marazm jakis ogolny na gpw bije i w nasza mala perle,co widac po obrotach
na razie zeszlismy z fixingu,a bioton tam jeszcze siedzi

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
LANGLOO 0,00% 0,04 2019-04-10 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.