• jest dobrze !! Autor: ~Lancet [83.5.111.*]
    przy tak słabym rynku MNI pokazało swoja siłę !!! jutro wzrosty !! jakem Lancet :)
  • Re: jest dobrze !! Autor: ~Lancet [83.5.111.*]
    do końca stycznia 2 zł !! prognoza , moja prognoza cały czas aktualna !!!
  • Re: jest dobrze !! Autor: ~Gorąca Tamara 39 [95.40.18.*]
    Dnia 2014-01-09 o godz. 17:31 ~Lancet napisał(a):
    > przy tak słabym rynku MNI pokazało swoja siłę !!! jutro
    > wzrosty !! jakem Lancet :)
    Ja tak cię zaczepiłam, bo ten twój nick Lancet, to ja myslałam, że to taki nick na rżnięcie, myslałam że po bożemu a ty jesteś dewiant, bo zamiast mój mokry dołek zgłębiać jak Pan Bóg przykazał, to ty chłopczyka walisz. Tak dla ciekawości to pakownia jesteś czy parówa?
    Tamaro, widzę ,że swoimi zaczepkami chcesz zepsuć mój wizerunek , wizerunek przez lata budowany na tym forum !! co gorsza w oczach forumowiczów chcesz zdeprecjonować moją osobę a co za tym idzie i moje prognozy co do przyszłych losów MNI !!! mimo wszystko zaspokoję twoją ciekawość , znajomi mówią o mnie głębokie gardło :)
  • Re: jest dobrze !! Autor: ~Gorąca Tamara 39 [95.40.18.*]
    Dnia 2014-01-09 o godz. 19:06 ~Lancet napisał(a):
    > Tamaro, widzę ,że swoimi zaczepkami chcesz zepsuć mój
    > wizerunek , wizerunek przez lata budowany na tym forum !!
    > co gorsza w oczach forumowiczów chcesz zdeprecjonować moją
    > osobę a co za tym idzie i moje prognozy co do przyszłych
    > losów MNI !!! mimo wszystko zaspokoję twoją ciekawość ,
    > znajomi mówią o mnie głębokie gardło :)
    Broń Boże, żebym ja chciała psuć twój wizerunek na tym forum budowany. Ty byś chyba lepiej wyszedł finansowo, jakbyś jakąś peruczkę załatwił, dobry makijaż i jak masz taki wrodzony talent i chłopczyków na dodatek lubisz, to przy drogach jakbyś w paszczu brał, to i przyjemność byś miał i kasę zarazem. Ząbki masz, czy bezzębny już jesteś?
    Co do MNI, mam to w czterech literach, jak z tobą tak fajnie o seksie się gada i po tych tytułach wątków, które zakładasz, to widać, że i bardzo elokwentny jesteś.
    Miałeś jakąś analizę sypnąć, to bym może weszła i byś lepszy wizerunek miał ale wiesz, nic za darmo nie ma. Zawieramy układ, za sex z tobą podciągam kurs na 2 zł jak majtki na moją pupkę. Jak lubisz w gardło, to ja dobry wibrator ci wsadzę.
    Tamaro, reprezentujesz bardzo niski i prymitywny poziom rozmowy do którego ja , dla ciebie Pan Lancet nie zamierzam się zniżać a więc żegnaj obleśna nieznajomo !!!!
  • Re: jest dobrze !! Autor: ~olo [83.10.138.*]
    Dnia 2014-01-09 o godz. 17:31 ~Lancet napisał(a):
    > przy tak słabym rynku MNI pokazało swoja siłę !!! jutro
    > wzrosty !! jakem Lancet :)
    buhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!
[x]
MNI 0,00% 0,03 2018-03-29 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.