....ale nie śniegiem, tylko akcjami PBG.
Może Wiśnia uwali tę spółkę razem z naszymi zobowiązaniami i........
z czystym kontem będzie się procesował o dużą kasę ze Skarbem
Państwa ,po wskrzeszeniu naszej Habetki?
PS
Czy o jest aktualnie ubieranie czy odleszczanie? Co myślicie.
wg. mnie to będzie bujać do układu miedzy 2-1 zł, ......na parkiecie to są tacy co wieszczą ....
0,50gr .....ale nie wydaje mi się....oczywiście jak nie będzie negatywnego niespodziewanego info....wygląda to tak jak by ktoś wiedział że listy wierzytelności nie będzie
w styczniu i głosowanie oddala się w czasie.....luty..marzec...zobaczymy....duży dodruk 700 mln....., ale po układzie wychodzi mi że wartość księgowa na akcję będzie ok 3 zł...oczywiście to teoria te aktywa pewnie przeszacowane.....ale myślę że 1,5 na teraz to dobra cena....i może się odbić......no chyba że Wiśnia zmieni Habetę na układ to się pozabijają....he,he....i może 4-6 zeta pęknie.....po układzie jak PBG po 2-3 mc nie pokaże zysku to oczywiście 0,50 gr jak najbardziej realne.....ale teraz nie...., mam przeczucie że dziś po zamknięciu pojawi się jakieś info ze spółki.....
chodzą k....wa wszyscy po naszych pieniądzach w doskonałych humorach, fotki sobie robią na stadionie, do Dubaju latają i chwalą........jakie to cuda budują firmy w Polsce........ale to nie oni wybudowali ten stadion i nie tylko za ich ....ale też za nasze...., pomnik teraz Górskiemu maja postawić....a nie pomyśleli że Kazimierz może by sobie nie życzył stać na ludzkiej krwawicy.....,nie odczarują stadionu "Klątwa Narodowego" obowiązuje... nie wygrają meczu o punkty póki nie zapłacą .............trzęśli portkami jak podwykonawcy wyszli na ulice, raz ciach ustawa i pieniądze się znalazły i zaczęli płacić,bo odbiór społeczny negatywny bo ludzie pracy nie maja pieniędzy media podchwyciły ,wiec musieli zapłacić , ale jak można wchodzić komuś w rozliczenia z taka ustawa..a gdzie jest NIK..się pytam...gdzie wolność gospodarcza...gdzie prawo,to Hydrobudowa decyduje komu ma zapłacić...a komu nie bo coś spierniczył....a....my to bee......bo społeczeństwo jak słyszy słowo akcjonariusz...to znaczy kapitalista...a to dobrze mu tak..... ze stracił........., żaden pismak p.......y, nie napisze bo to politycznie i wizerunkowo niepoprawne nie będzie z tego chleba....kogo interesuje jakiś tam inwestor.....jego można okradać.... a pana z łopatą nie....bo ujmą się za nim tłumy...wiec elektorat i czytelnik jest......ale my to zmienimy.....i popsujemy humory....tym co przyjdą...odsłaniać pomnik.....obiecuję ...na Nowy Rok.....
Winny jest wiśnia! i jego rodzinka. Oni wypłacili sobie zajb.. premie przed bankructwem spółek, pytam się skąd wzieli pieniądze na to?. Jakie przepływy szły dla spółki matki z hydrobudowy, czy to nie był drenaż przzed planowaną likwidacja?
Bardzo lubię teorie spiskowe, bo to jest jak gra w szachy, co myślicie Państwo,o nowej przebudowywanej stronie internetowej HBP http://hbp-sa.pl/ moim zdaniem to jeszcze nie koniec habetki, obfitość informacji jaka ma być podawana osobno dla dla akcjonariuszy i wierzycieli , w nowo budowanej stronie ,daje do myślenia ,że tak prędko firmy nie zakopią, ale to jest tylko moje gdybanie dla pokrzepienia serc na czas świąteczny i noworoczny,dla otrzeźwienia cytat z powieści "Grona Gniewu" autor noblista John Steinbeck
"nie wzbijaj się nadzieją wysoko jak ptak, byś nie musiał pełzać jak robak"
...jak ja cię lubię.......a kliknij na władze spółki.....i u góry masz ....inwestycje istotne dla Polski.....kliknij tam.......jeszcze kamery nie działają......ale.....coś mi mówi Kr że to ........
pod.......Katar...., jak ...twoja teoria się sprawdzi....wypijemy dobrą wódeczkę.....ja zapraszam...........a 7 mln sobie stało po groszu.....hee...hee
W czasie trwania wielkich morskich naparzanek, jak oberwał okręt flagowy i zaczął tonąć, to naczalstwo z kamandirem przenosiło się na inny krążownik i to był od tej pory okręt flagowy całej armady, pewnie katar to my tej zimy złapiemy jeszcze nie raz, i to jest prawie pewne, ale to pieśń przyszłości, coś jakoś cicho o pancerniku flagowym, czyżby szedł na dno z całym balastem
Dnia 2013-12-27 o godz. 20:35 ~narodowy napisał(a):
> na nowej stronie HP brakuje danych syndyka.... ..... były
> na starej stronie wpisane we władzach spółki.....czy się
> mylę....
MOŻE CZEREŚNIA MYŚLI JAK GO WSADZIC DO PIERDLA - SZUKA POWODU ..... heeeee... heeeee.....