Dnia 2013-12-20 o godz. 06:59 ~Biedny napisał(a):
> Kto dzisiaj rano nie zdąży kupic ,to będzie placił
> podwójnie ,bo widły górne są pewne.
Informacja przed
> świętami.
TY jestes "PEWNY" "BIEDNY" "DZIWNY" okresl sie w koncu dziwaku i skoncz z tym nachalnym naganianiem- badz "POWAZNY"
Dopóki nie będą mieli odpowiedniej ilości nie będzie wzrostu..Nie zdziwi mnie jak jeszcze ze dwa raz zaliczymy dołki zanim cokolwiek podskoczy..wczoraj ktoś sprzedał 17tyś po 70groszy a potem ustawił się na kupnie 17tyś za 72 grosze???Perspektywy dla spólki bardzo dobre ale potrzeba czasu...Dobrze mieć troche akcji .
Nie miej do mnie pretensji o rózne imiona.Po prostu nie przywiązuje do tego uwagi i co mi przyjdzie na myśl w danej chwili,to tak sie nazywam. Nie jestem stalym bywalcem forum więc nie jestem bardzo zobowiązany ,aby trzymać sie jednego nicku. A co do naganiania- to masz racje,ze jest to troche naganianie,ale spowodowane takimi róznymi przemysleniami czy tez przeczuciami. Denerwuje mnie też troche ,jak sie nic nie dzieje na spółce,a tym bardziej,że mam zakupione duzo ,a nawet bardzo duzo i w tej chwili nie mam juz mozliwości na zorganizowanie wiekszej gotówki na dalsze zakupy. Nie bylo mnie kilka dni i po prostu krakowska spóldzielnia mnie wyrolowała tak ,jak i wielu z Was. Jestem z Krakowa i wiem jak dzialają ,a na tej spólce przezyjemy jeszcze niejedno.POzdrawiam.