• B3SYSTEM Autor: ~prezes [95.50.56.*]
    Jak tam nastroje ? ! Free float coraz więcej cena coraz niższa :) Było się słuchać prezesa.. Prezes wszystko wie
  • Re: B3SYSTEM Autor: ~frey [153.19.91.*]
    Jak wiesz poniżej 5% nie ma obowiazku informowania zatem nie wypowiadaj sie tak pewnie co do FF :P
  • Re: B3SYSTEM Autor: ~prezes [95.50.56.*]
    To chyba ślepy jesteś jeszcze rok temu było ~50% free float teraz jest ponad 70.
  • Re: B3SYSTEM Autor: ~444 [82.139.164.*]
    Prezes, dwóch musi wyjść ze spółki, pewnie wiesz których? Ale to dobrze, bo nikt takim prezentów nie zrobi.
    Czekamy, co wpadnie do na parking.
    Widze rzeczy których wy nie widzicie. Tutaj będzie zjazd jeszcze.. Poczekajcie z kupnem naprawdę przy 15 groniach można się zastanwiać juz.
  • Re: B3SYSTEM Autor: ~444 [82.139.164.*]
    Prezes, obżarłeś się prochów i chrzanisz :)
    Ok, wpis na forum nic nie kosztuje.
    Ja radzę, bierz jak dają i parkuj, tego papieru, co odsypie tych dwóch, to się nie bój. Jest kasa by odebrać wszystko i to sporo wyżej niż obecnie.
  • Re: B3SYSTEM Autor: ~rekomendacje [83.27.78.*]
    Dobry blog. 01 Cybaton trafiony idealnie, JSW, MSX i IDM już widać idą w ślady autora.

http://gpwinwestycje.blogspot.com/
  • Re: B3SYSTEM Autor: ~orzel [79.186.192.*]
    daj sprzedaz pkc 100tys akcji i sprzedaz je po 18groszy jak ci bardzo zalezy ale na pewno ich nie masz chcialbys kupic ale nie wiesz po ile tu mozna zarobic tu mozna stracic tu sie gra resztkami
    Uciekać
  • Re: B3SYSTEM Autor: ~iruś [83.238.156.*]
    Prezes z CTC uciekłeś, czy teraz wchodzisz?
  • Re: B3SYSTEM Autor: ~inw [188.47.86.*]
    dziwnym trafem "prezes" ujawnia się jak ktoś przerzuca akcje? trochę spokorniał bo przedtem bełkotał coś o 10groszach. pozdrawiam
  • Re: B3SYSTEM Autor: ~prezes [178.235.117.*]
    Widze że nie którzy już nie mogą się doczekać 10 groszy.. Spokojnie się doczekasz obiecuje :)
    Dobra zaczynamy dołowanie, brak chętnych do kupna przewaga podaży. 10 grooooni :*
  • Re: B3SYSTEM Autor: ~inw [79.162.196.*]
    hej psełdoprezesie za bardzo się podniecasz wiec proponuję ci czopka na uspokojenie :))) powinno ci pomóc. No i ziółka jakieś bo za dużo kawy pijesz wpatrując się w te cyferki...i trochę się w tym wszystkim gubisz:D
    to wy się zgubicie.. oj będzie płacz :) Ci co się posłuchali na poziomach 30 groszy już mają w kieszenie 5 groszy na akcji. Poczekajcie jeszcze dłużej :)
  • Re: B3SYSTEM Autor: ~nowy [83.5.151.*]
    Dnia 2013-12-11 o godz. 09:25 ~prezes napisał(a):
    > Dobra zaczynamy dołowanie, brak chętnych do kupna przewaga
    > podaży. 10 grooooni :*
    Piszesz po raz enty o tych 0,10 zł a zlecenia na kupno nie ustawiłeś to po co po próżnicy strzępisz " pióro ".Żyjesz z pisania horrorów ???
    A po co mam się śpieszyć może spadnie na 5 groszy i wtedy się zastanowię czy w ogóle wchodzić w to bagno. Współczuję wam, pieniądze uciekają i nie wiecie co macie zrobić. Powiedzcie mi że się myliłem :)
  • Re: B3SYSTEM Autor: ~nowy [83.5.151.*]
    Ale mi to "prezes" bez akcji .
    Prezesi są od tego by nic nie robić i brać hajs :)
  • Re: B3SYSTEM Autor: ~SB [31.1.230.*]
    BEZ PANIKI I KLEPANIA ,JEST BARDZO DOBRZE ZA PARE DNI INFO
  • Re: B3SYSTEM Autor: ~iruś [83.238.159.*]
    Prezes, jak myślisz czy pod koniec roku uda mi się kupić po 0,20 ?
  • Re: B3SYSTEM Autor: ~prezes [79.162.196.*]
    to ja wasz prezes. Wybaczcie znów się pomyliłem, chętnie kupie ale na razie nie mam kasy:( wejde jak będzie po 30groszy..serdecznie pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam za bzdety co pisałem
  • Re: B3SYSTEM Autor: ~xXx [157.158.188.*]
    Oj nie wiem czy jakieś info się pojawi... narazie nic w trawie nie piszczy...
    Widzę ludzie już się zaczynają podszywać... Jest to wielce prawdopodobne że 20 groni jeszcze pod koniec grudnia... Tutaj juz nie ma co liczyć na jakieś spektakularne wzrosty. Spółka leci na psy a kurs jest tylko tego odzwierciedleniem. Pozdrawiam i powodzenia w inwestowaniu w akcje B3SYSTEM.

prezes the original
    Sprostowanie akcje po 20 groszy jeszcze w piątek :)
  • Re: B3SYSTEM Autor: ~darcus [85.115.58.*]
    No to zobaczymy, a jak nie to się zamkniesz :)?
    Nie a co boli Cię że mówię prawde?
  • Re: B3SYSTEM Autor: ~darcus [85.115.58.*]
    Mnie to zwisa ale zastanawia mnie po co to mówisz, co ty matka teresa i tarujesz ludzi o opresji ? jeśli tak to fajnie ale z drugiej strony ofiary też muszą być więc hm... powiedz co jak dojdzie do tych 20 czy 10 groszy co dalej ? jedziemy wtedy do dołu czy wtedy widzisz do góry ?
    najciekawsze pytanie, masz akcje b3 ?

nawiasem mówiąc też mogę być aktywny na forum i mówić że wzrośnie za moment do 40 groszy i zobaczysz że tak będzie.

Mam wrażenie że bardziej byś się odnalazł na forexie
  • Re: B3SYSTEM Autor: ~darcus [193.239.205.*]
    Czesc prezes, chyba przepowiednia ci nie wyszla, wiec jestes malo wiarygodny :) no chyba ze teraz strzelisz cos dobrze no to dawaj data i cena.
  • Re: B3SYSTEM Autor: ~inw [188.47.94.*]
    obraził się i poszedł bo nikt go nie lubi:)
  • Re: B3SYSTEM Autor: ~Kazik [80.72.34.*]
    Cz sądzę że prezes ma akcje bo cóż by robił na tym, forum. Jak kurs zejdzie poniżej 0,23 to technicznie bardzo zle ale na małych gównach analiza się nie liczy. Firma już nic nie robi wszytkie kontrakty zabrali byli prezesi i przychody sa zerowe w/g komunikatów. Uważam że to celowa działalność bardzo konsekwentna prezesów których mam nadzieję że Ktoś rozliczy chociaż jest to trudne wszytko w majestacie prawa. Może zakapiory doprowadzą do upadłośći układowej i zaczną ją od początku wskrzeszać przez jakąś osobę związaną z nimi.
    Jak dojdzie do 10 groszy to już będzie wcześniej ogłoszenie upadłości. Tak spekuluje. Już nie raz takie sytuacje widziałem i w nich uczestniczyłem. Bacznie się przyglądam i czekam na ten moment. Bardziej doświadczeni wiedzą co w takich sytuacjach się dzieje. Jest duże ryzyko duża spekulacja i sporo momentów do konkretnych zarobków bo przecież od 10 groszy do 15 jest już 50%. :)

Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością :)
[x]
B3SYSTEM 0,00% 0,53 2017-04-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.