Prezes, obżarłeś się prochów i chrzanisz :)
Ok, wpis na forum nic nie kosztuje.
Ja radzę, bierz jak dają i parkuj, tego papieru, co odsypie tych dwóch, to się nie bój. Jest kasa by odebrać wszystko i to sporo wyżej niż obecnie.
daj sprzedaz pkc 100tys akcji i sprzedaz je po 18groszy jak ci bardzo zalezy ale na pewno ich nie masz chcialbys kupic ale nie wiesz po ile tu mozna zarobic tu mozna stracic tu sie gra resztkami
hej psełdoprezesie za bardzo się podniecasz wiec proponuję ci czopka na uspokojenie :))) powinno ci pomóc. No i ziółka jakieś bo za dużo kawy pijesz wpatrując się w te cyferki...i trochę się w tym wszystkim gubisz:D
to wy się zgubicie.. oj będzie płacz :) Ci co się posłuchali na poziomach 30 groszy już mają w kieszenie 5 groszy na akcji. Poczekajcie jeszcze dłużej :)
Dnia 2013-12-11 o godz. 09:25 ~prezes napisał(a):
> Dobra zaczynamy dołowanie, brak chętnych do kupna przewaga
> podaży. 10 grooooni :*
Piszesz po raz enty o tych 0,10 zł a zlecenia na kupno nie ustawiłeś to po co po próżnicy strzępisz " pióro ".Żyjesz z pisania horrorów ???
A po co mam się śpieszyć może spadnie na 5 groszy i wtedy się zastanowię czy w ogóle wchodzić w to bagno. Współczuję wam, pieniądze uciekają i nie wiecie co macie zrobić. Powiedzcie mi że się myliłem :)
to ja wasz prezes. Wybaczcie znów się pomyliłem, chętnie kupie ale na razie nie mam kasy:( wejde jak będzie po 30groszy..serdecznie pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam za bzdety co pisałem
Widzę ludzie już się zaczynają podszywać... Jest to wielce prawdopodobne że 20 groni jeszcze pod koniec grudnia... Tutaj juz nie ma co liczyć na jakieś spektakularne wzrosty. Spółka leci na psy a kurs jest tylko tego odzwierciedleniem. Pozdrawiam i powodzenia w inwestowaniu w akcje B3SYSTEM.
Mnie to zwisa ale zastanawia mnie po co to mówisz, co ty matka teresa i tarujesz ludzi o opresji ? jeśli tak to fajnie ale z drugiej strony ofiary też muszą być więc hm... powiedz co jak dojdzie do tych 20 czy 10 groszy co dalej ? jedziemy wtedy do dołu czy wtedy widzisz do góry ?
najciekawsze pytanie, masz akcje b3 ?
nawiasem mówiąc też mogę być aktywny na forum i mówić że wzrośnie za moment do 40 groszy i zobaczysz że tak będzie.
Mam wrażenie że bardziej byś się odnalazł na forexie
Cz sądzę że prezes ma akcje bo cóż by robił na tym, forum. Jak kurs zejdzie poniżej 0,23 to technicznie bardzo zle ale na małych gównach analiza się nie liczy. Firma już nic nie robi wszytkie kontrakty zabrali byli prezesi i przychody sa zerowe w/g komunikatów. Uważam że to celowa działalność bardzo konsekwentna prezesów których mam nadzieję że Ktoś rozliczy chociaż jest to trudne wszytko w majestacie prawa. Może zakapiory doprowadzą do upadłośći układowej i zaczną ją od początku wskrzeszać przez jakąś osobę związaną z nimi.
Jak dojdzie do 10 groszy to już będzie wcześniej ogłoszenie upadłości. Tak spekuluje. Już nie raz takie sytuacje widziałem i w nich uczestniczyłem. Bacznie się przyglądam i czekam na ten moment. Bardziej doświadczeni wiedzą co w takich sytuacjach się dzieje. Jest duże ryzyko duża spekulacja i sporo momentów do konkretnych zarobków bo przecież od 10 groszy do 15 jest już 50%. :)