i jak? dalej nie podzielasz mojego zdania?
walor jest za mało płynny i dlatego tak się dzieje
ale dla cierpliwych można przyjąć że przyszły rok będą tutaj całkiem inne poziomy
Glupoty opowiadasz przy tym poziomie obrotów to co sie dzieje z kursem praktycznie nie ma znaczenia, byle leszcz może zrobić zwałę o 4 procent. Dobrze o tym wiesz, ale pieprzysz trzy po trzy nie wiadomo po co.
co ma piernik do wiatraka?
ja piszę o kursie a nie o obrocie
a na marginesie to zauważ że jak zleci 10 groszy to się i podaż uaktywnia, więc to nie jest wcale tak że zwalisz jak piszesz o 4% i bez problemu podniesiesz o 10%.
zwala się łatwo, błyskawicznie
a podnosi o wiele wiele dłuuuuuużej
ja też życzę wszystkim i 15 zeta za walor
ale przy takich obrotach i ciągłej podaży jakoś tych 15 ni widu ni słychu
a swoją drogą ciekawe kto ma aż tyle tego papieru do opchania
No i stało się --zobaczyliśmy 1.60 !!!!!! gratki kazach
Podzielam zdanie losera ,przy tym wolumenie to i niżej możemy zlecieć ,aczkolwiek jak zaczną wypychać po 25 kg to już zmienia postać rzeczy ,mimo wszystko jestem optymistą co do dalszej przyszłości
pozdro
w zeszłym roku prognozowałeś że spadnie poniżej 1 zeta przed końcem roku
w tym podałeś 1,6 przed końcem roku
możesz powiedzieć po jakich wskaźnikach prognozujesz aniołe???
bo jako jedyny tutaj dobrze odczytujesz wykres
co za ludzie
spadek w okolice 1,60 wynikał z wykresu - zacznij się uczyć AT
akcji PBO nie mam od poziomu 2zeta
kupować nie zamierzam
aaa dla mnie to możesz pisać nawet do wszystkich Świętych żeby mój rachunek prześwietlali, więcej swoich spostrzeżeń odn. kursu i AT nie będę podawać bo widzę że nie ma to większego sensu
i przyznam że spodziewałem się że na 1,60 będzie mocne wsparcie iiiiiii było
ale widać byli tacy którzy wiedzieli co pan Anioła kombinuje i wsparcie przełamali
mnie też zatkało jak przeczytałem o ewentualnej planowanej emisji,
a co dalej? przy takim ich działaniu pewnie znowu zleci pod 1 zeta - to już wróżenie z fusów
sama wartosc nieruchomosci w posiadaniu spolki przewyzszaja jej kapitalizacje na bananie.nie znaja bandyci warszawscy katolickiej zasady-LEZACEGO SIE NIE KOPIE.a raptem spolka jest ponad 2 lata na gpw-emisja ok.11 zl a teraz prawie zlotowka.a anale dalej pieja-TRWA HOSSA
handel po tych cenach to jest oddawanie akcjii za darmo.biedronki .lidle i netta moga kupic spolke ktora buduje im obiekty w polsce za darmo.tylko na bananie takie prezenty