• b3 system Autor: ~max [82.26.17.*]
    jutro nowe minima

akcje po 0,10 groszy wam dodrukuja mowilem wam ze trza spier...c

ale kto to teraz kupi panowie
  • Re: b3 system Autor: ~prezes [95.50.56.*]
    Pewnie, że tak. Ja to mówiłem już od dawna. Jak maja być wzrosty to najpierw musi spaść na minima. 10 groszy tutaj jest jak najbardziej uzasadnione.
  • Re: b3 system Autor: ~darcus [85.115.58.*]
    Ta już to widzę te wasze 10 groszy. no ale czekajcie może się doczekacie
  • Re: b3 system Autor: ~yes [178.183.223.*]
    oj oj mamy jasnowidzących już wiedzą po ile kupią ,panowie stracili i boją się wejść ,lepiej byście w gumę pograli a nie w giełdę poczytaj jeden z drugim prospekt z walnego i wszystko będziesz wiedział ,ale pewnie za długi jest i ciężko się czyta i nie wiadomo co piszą jednak Polak to dziwny człowiek zawistny ,chciwy ,zazdrośnik i jeszcze do tego leniwy oczywiście nie wszyscy i chciałby na giełdzie w miesiąc zarobić na całe swoje życie i tak można pisać w nieskończoność psychologia panowie psychologia
  • Re: b3 system Autor: ~Highlander70 [86.46.175.*]
    Cena w granicach tej jaka jest obecnie, a poza tym emisja odwleczona w czasie, termin do konca 2016 roku.
    Spoko narazie. widelki od 0.24 do 1 zl. Ja to widze dobrze. Moze dokupie?
    To tak w wielkim skrocie z walnego.
    Wiecej lektury jeden z drugim.
    Ja wam mówię będziecie płakać. Wspomnicie moje słowa jeszcze nie raz. Kto jak kto ale prezes wie najlepiej co się dzieje w spółce.
    buziaczk i:*
    buziaczki :*
  • Re: b3 system Autor: ~piotr [46.169.68.*]
    Ty,calusnik,nie przesadzaj.
    ale 20gr powinno liznac
    Mowie jeszcze będziesz kupował po 10 groszy..
  • Re: b3 system Autor: ~re [109.243.211.*]
    tutaj ubrał was paweł juś , ludzie nakupił i podbija kurs :)
  • Re: b3 system Autor: ~Kłaśko [178.235.117.*]
    Ustawiłem się z pakietem po 10 groszy czekam tam na was leszcze.
  • Re: b3 system Autor: ~yes [178.183.220.*]
    ja ustawiłem po 0,05g i po 0,02g uciekać bo będzie spadać
  • Re: b3 system Autor: ~frey [153.19.91.*]
    Tak ten "baton" 1080 sztuk po 2gr robi wrażenie;)
  • Re: b3 system Autor: ~nowy [83.30.149.*]
    Piszesz bzdury nie ma zlecenia kupna po 0,10 zł
  • Re: b3 system Autor: ~prezes [178.235.117.*]
    Słychajcie prezesa to gotówki wam więcej zostanie.
    Przystanek 10 groooooni !
  • Re: b3 system Autor: ~inw [188.47.84.*]
    nie szkoda ci czasu na brednie:)
    Oni już wiedzą a wam to trzeba jak dziecku 100 razy mówić !! j będzie płacz bedzie.
  • Re: b3 system Autor: marioxx [83.17.125.*]
    prezes
    Może jakieś merytoryczne argumenty pod te 10 groszy ?
    Bo widocznie ktoś kupuje po ponad 20 groszy , może go przekonasz żeby przestał bo wpisy typu "ja wam mówiłem to przedszkole"
    Jak byś mnie śledził to byś nie zadawał takich pytań.. Tyle razy już to wałkowałem. Nie chce mi się tysiąc razy rozpisywać na ten temat... Kupują leszcze którzy nie wiedzą co się dzieje a myślą że już jest tak nisko że więcej nie spadnie.. No i tu się mylą... JESZCZE RAZ MÓWIE.. TA SPÓŁKA NIGDY NIE UROŚNIE DOPÓKI NIE POKAŻE RAPORTU Z ZYSKIEM NETTO
    Ja się tylko dziwie jeszcze temu dlaczego oni bankructwa nie ogłosili... Przecież ta spółka od dobrych kilku a może nawet kilkunastu kwartałów ma same straty.. Nie wiem większość tutaj to liczy na gwiazdkę z nieba i że przyjdzie inwestor i uratuje ich pieniądze.. Ludzie tutaj druk tych akcji pod inwestora nawet nie wystarczy.. Oni by potrzebowali z 20 mln żeby znów wejść do gry...
  • Re: b3 system Autor: ~inw [188.47.84.*]
    czyli jak jakiś czas temu podskoczyła do 40 groszy to mi się przewidziało:) przecież nie było raportu z zyskiem netto.hahah
    Każdy wie i się domyśla co dzieje się kursem...jak będą chcieli to podskoczy a jak nie to nie i tu żadne infa nie pomogą. ruletka
    Spółka jest w mocnym trendzie spadkowym, wzrosło do 40 dobrze ze sprzedałeś, później na drugo dzień spadła do 30 groszy. Odbiło lekko do 33 groszy i teraz mamy poziom 24 grosze.. No i tak będzie do 10 groszy zobaczycie.
  • Re: b3 system Autor: marioxx [83.17.125.*]
    Jak przyjdzie do merytorycznych informacji to bee.
    Już mi raz prezes wyjaśniał uchwałę zarządu na walne i jak doczytałem to wyszło odwrotnie.
    Może teraz też coś umkneło.
    Jak pisałem wcześniej mam niewiele ale wieszczenie upadku to lekka przesada a 10 groszy , będę lepszy będzie 5.
[x]
B3SYSTEM 0,00% 0,53 2017-04-26 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.