czasem mam stracha jak próbuję wyrwać parę groszy grając jak DT ale na tym papierku idzie mi jak na żadnym innym :)
rozbrykany papierek poprawił mi humor już kilkukrotnie w tym miesiącu i ani razu mnie nie zawiódł:)))
jeszcze trochę a zacznę wierzyć w swoją "nieomylność" hahaha
szkoda jak pomyślę ,że kiedyś trzeba będzie przesiąść się na papierek ,który dopiero zaczyna brykać...
jednak póki co wyraźnie widać jaki kierunek nam się szykuje na najbliższe sesje.
jestem doda i lubię brać do dzio........a ,jak ktoś mi za to rzuci parę złotych albo innej waluty wymienialnej typu Dolar USD,dolar CAD, GBP,JEN JAPOŃSKI -to tez nie pogardzę,bo jestem DODA i lubię tak od urodzenia brać do dz.....a
ten typek o IP [5.173.65.*], to widzę taki zboczek jest hehe
już swoje ulubione stronki obskoczyłeś z rana?
brrrrrr i takie typki siedzą na ARI
ZBOCZKI I NIEUDACZNICY...
ari przyniesie mi zyski ,chociaż 500 zł,tyle na weedo straciłaam,a na cde to sie wstydzę powiedzieć,ale 50 % kapitału mojej babci z emerytury poszło siej......ć
tez lubię takie spóleczki i ładne ,młode d......i :):) he,he, na ari zarobię na takie co to jak doda i monika na szmalec blachary idą jak pszczółki do ula
doda czyli jesteś kobietą? czy facetem? tak czy siak wreszcie zmądrzałas i wracasz na ari ,groszołapy i plankton też potrzebne ,witaj doda na pokładzie ARI
doda nie ciamkaj z rana wina taniego tylko kupuj perełkę ARI TO SIĘ Z DŁUGÓW wydobędziesz,YNWESTORKO Z WEEDO I CDE :):):):):)BUHAHHAHAHHAHHHHAHHAHAHHAAAA