• Nic Zlego sie nie dzieje Autor: ~Highlander70 [86.41.238.*]
    wyniki widocznie byly juz wkalkulowane w cene, a takie wahania to na tej spolce normalne. czasami i bez wynikow bywaja o wiele wieksze. Pozdrawiam
  • Re: Nic Zlego sie nie dzieje Autor: ~darcus [85.115.58.*]
    Powiedział bym więcej, popyt jest i zlecenia kupna wystawione większe niż na sprzedanie a nawet jeszcze więcej dawno nie widziałem by nie stało jakieś duże zlecenie sprzedaży. Nie ma nic powyżej 50 tys akcji do sprzedania.
  • Re: Nic Zlego sie nie dzieje Autor: ~Highlander70 [86.41.238.*]
    Cholera teraz zaluje, ze po0,30 nie dokupilem, bo sadzilem ze zejdzie troche nizej i na 28 groszy bylem ustawiony.a to prosze od 30gr juz zarobek 3 czyli okolo9 procent. Defakto te slabsze wyniki zadzialaly na plus. Pewnie spodziewali sie gorszych.
    Ktoś tego pilnuje by nie spadło niżej co widać, widać też że skończyło się sprzedawanie. Zarząd się wyprzedał, poboczni też ale ktoś to skupił chyba że siła w nas akcjonariuszach dronych hehe :)
  • Re: Nic Zlego sie nie dzieje Autor: ~Highlander70 [86.41.238.*]
    Wczesniej skupowali takie pakiety po kilkaset tys. akcji od 0.28 do trzydziestu paru groszy zeby na tym zarobic a nie stracic jest teraz dolek, pare sesji poczekamy i znowu na 0.40 sprzedaz :) i tak moze byc wkolo mi pasuje.
    a ja bym wolał systematyczne wzrosty tak jak mogło systematycznie spadać. Większość wyprzeda się do góra 0.60 gr. a później nikt nie będzie chciał wchodzić bo będzie się bał że spadnie z tego szczytu, a to wtedy ma miejsce na rośnięcie.

Przy spadaniu też tak było, spadało przy małych obrotach bo każdy myślał że wzrośnie. Jak nadzieja opuściła ludzi to zaczęli sprzedawać by odzyskać cokolwiek i tak mamy dziś.

[x]
B3SYSTEM 0,00% 0,53 2017-04-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.