• Wszędobylska hipokryzja... Autor: ~maro [31.175.136.*]
    Jest to czasem zdumiewające, jak obłudni są ludzie.
    Od dłuższego czasu przeglądam forum i co chwile: "nabieramy mocy", "kupujemy bo perełka", "udane będą święta", "będzie 10 20 ...30 zeta", "najlepsze smartfony na rynku", " firma z przyszłością nic tylko kupować", "genialne info i super firma", "no to kupujemy bo zaraz odjazd" itd. itp. inne prostackie naganiania.

Tymczasem pies kulawą nogą nawet tego nie trąca...Wszystko takie niby cudowne wg pisaczy, a wszyscy realni inwestorzy (nie mówiąc nawet o większych, którzy byliby bardziej miarodajnym wyznacznikiem, bo tych to już nei widać od daaawna) maja te akcje w głebokim powazaniu...Ci co zapakowani juz by chcieli zeby rosło, żeby mogli sie pozbywac i realizowac zyski no ale nie tędy droga. Jak rynek sam się przekona ze spolka jest rzeczywiscie warta czegos to moze znajdą sie świeże leszcze, ktore zaczna kupować i wam umozliwią realizacje zyskow. Szanujcie siebie i tę społkę i nie naganiajcei w tak prostacki sposob! Lepiej siedzieć cicho to może wtedy uda Nam się podnieśc kurs i sprzedać.

Gdyby wszyscy ci co tak zagorzale naganiają kupowali w ostatnich 2-3yg. chociaz po 3-4 tys. to byśmy już dawno przebili 5zł. A tak kończy się na sztucznym naganianiu.
    Czemu wszyscy ci co tyle piszą i tak straszliwie wierzą w spółkę i są głęboko przekonani w jej świetność faktycznie nie kupują / jednak boją się kupować...podejrzane...mysle ze sprawa jest banalnie prosta, ktorę juz pomogłem powyzej.

Chyba ludzka przyzwoitość nakazuje, że jak się nie ma i tak zamiaru kupować tylko chce sie być pisaczem-naganiaczem to lepiej puknąć się w głowę i pójśc na spacer. Przecież inwestujący to nie bydło, które nie ma swojej głowy i dobrze wie co i kiedy kupować.

• Re: Wszędobylska hipokryzja... Autor: ~Aleksander [83.7.123.*]
    Żona nie dała w nocy ? Taka frustracja ? wstyd !
  • Re: Wszędobylska hipokryzja... Autor: ~JayD [31.174.225.*]
    buhahahaha

ale się uśmiałem :D:D:D
  • Re: Wszędobylska hipokryzja... Autor: ~joł [188.122.6.*]
    hipokryzja? kolega widze pierwszy raz na forum. podpowiem tutaj wszystkie nastroje trzeba traktować jako antywskaźnik, minorowe nastroje - brac, ekstaza onanistów - uciekać. na tfonie akurat jest teraz ciężko bo jest wielu onanistów, ale tez trochę osób które koniecznie chcą sprzedać swoje potężne pakiety i dlatego piszą o tym na forum. czyli wiadomo. se przemyśl.
  • Re: Wszędobylska hipokryzja... Autor: ~Exciter [149.226.255.*]
    Maro potrzebuje pomocy specjalisty od głowy. Człowieku wyluzuj troche bo nie wytrzymasz do Nowego roku. Może chcesz jeszcze powiedzieć, że pozytywne opinie ciągną kurs w dół i uderzają w obroty?
  • Re: Wszędobylska hipokryzja... Autor: ~bubu [212.160.172.*]
    spokojnie człowieku, po co się rzucasz, trzeba być cierpliwym
  • Re: Wszędobylska hipokryzja... Autor: ~Kazik [217.149.254.*]
    nie wiem ile tego masz, ale ja już jestem grubo zapakowany. Mimo to postanowiłem ulżyć twoim cierpieniom i postawiłem na 3,30 kupno 4000 akcji. Zrób zrzut, to ci ulży :)
  • Re: Wszędobylska hipokryzja... Autor: ~one [164.126.96.*]
    ktoś opisał tutejsze realia nagonek na kupowanie, obnażył głupotę tych co to robią...a wy od razu szczekacie. No ale tak jest jak ktoś na odcisk innemu nadepnie...
  • Re: Wszędobylska hipokryzja... Autor: ~Bartek [5.173.227.*]
    one, mysle ze nie ma co nawet tego komentować.
    poszczekają na innych, poszczekają, poprobują dalej ponaganiać wiare, a na koniec zawsze i tak znajdzie sie ktos silniejszy i/lub sprytniejszy kto spusci te ich papiery w kiblu. Szkoda ze tylko nie ma nigdy podglądu tych ich zdziwionych min: "no jak to?...dlaczego?" :-)
    Przerabialismy to juz tutaj.
    Tak bylo, jest i bedzie....
    Już niedlugo.

kolego maro - pewnie nie ułatwiłem Ci teraz życia, no ale przyzwyczajaj się :)
  • Re: Wszędobylska hipokryzja... Autor: ~chocim [188.33.81.*]
    maro, hehe dobre :)))

faktycznie jak na targu, brakuje tylko jeszcze chorągiewek i okrzyków pyszne!, smaczne!, wyborne! aczkolwiek kiedyś ktoś tu porównywał smartfony do "ciepłych bułeczek" ;-)
    czyli co, generalnie k.pa, trzeba uciekać?
  • Re: Wszędobylska hipokryzja... Autor: ~ JayD [31.174.17.*]
    bubu
    z chęcią bym ci odpowiedział na pytanie, ale zaraz ktoś i tak usunie wpis...
  • Re: Wszędobylska hipokryzja... Autor: ~ JayD [31.174.17.*]
    maro,
    to co ja np zaobserwowałem od dłuższego czasu to z kolei fakt, że zawsze jak ktoś napisze kilka słów prawdy o możliwych działaniach spółek typu TFONE, które "nie podpasują włodarzom" to moderator szybko reaguje (pewnie jest o to proszony) i usuwa posta ://

Dziś mamy tego dobry przykład w sąsiednim poście. Fakt opinie wypowiadane przez 2 osoby były bardzo dosadne. Nie mówie, że w pełni się z nimi zgadzałem, ale myślę, że niestety mogły oddawać realia poczynań...

Szkoda, że w kraju gdzie jest wolność słowa i można dzelić się opiniami, wypowiadać na tematy dotyczące mniejszych akcjonariuszy , w szczególności ich dobra, stosowane są takie praktyki. Bardzo nieprofesojonalnie zachowanie.
    Równie dobrze można usuwać wszystkie wątki na forum.

To jednak może tylko potwierdzać, że coś musi być na rzeczy, kilka niewygodnych słów i od razu czyszczenie pola z wpisów...a resztę ...każdy widzi i obserwuje od dawna.
    Na nic takie odgórne sterowanie. Tylko jeszcze większy wstyd przynosi.

• Re: Wszędobylska hipokryzja... Autor: ~joł [188.122.6.*]
    grubasy ustawiac swoje pakiety na s. macie szanse wyjść po dobrej cenie bo niedługo zwała.
    cały czas ustawiają
  • Re: Wszędobylska hipokryzja... Autor: ~JayD [31.175.167.*]
    do 'JayD'

Kolego znajdź sobie inny nick i nie podszywaj się pod innych, a może sam sobie odpowiadasz na pytania .

tak na marginesie to posty z godziny 11.23 i 11.26 nie są mojego autorstwa. Proszę sprawdzić IP. Zapewne podszywacz używa neta z PLAYa podobnie jak ja i wydaje mu się że nikt tego nie zauważy.

A w podszywając się pod innych masz w tym jakiś cel ale kurs i tak nie poleci w dół. A działania Zarządu może oczerniać itd twoja sprawa. Wyznacznikiem i tak będzie kurs.
  • DO MODERATORA Autor: ~JayD [31.175.167.*]
    Bardzo proszę o sprawdzenie nr IP wypowiedzi z godziny 11.23 i 11.26, i porównanie go z moim nr IP. Powyższe wypowiedzi nie są mojego autorstwa a osoba je wpisująca wyraża nie moje opinie.

Od kilkunastu miesięcy pod tym nickiem wypowiadam się i proszę o sprawdzenie dotychczasowej historii
[x]
TFONE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.