ostatnio właśnie niestety ( stety ) tak nie było., poza tym te wyniki za III Q są jeszcze bardzie zaskakujące in plus ( większa rentowność ) , firma ma już 13,7 mln zł. a wchodzi w najlepszy okres 4 kwartału, sądzę że za 2013 wyrobi się z zyskiem na poziomie 24 mln zł. * wyższy od prognoz o kilkadziesiąt % ) , to powinno dać wycenę 3-4 zł. za akcję.
Oczywiście licze na korektę , bo wtedy można zakumulować akcję
trwa akcja necenia leszcza,wasze prognozy jak zawszevw takich przypadkach na wyrost. Moim zdaniem mylicie sie.Nigdy forowicze nie trafiaja zawsze zawyzaja
Ostatni dwie spolkiAbcdata i mci pokazaly rewelacyjne zyski i 0 wzristow.Tu bedxie podobnie ,poniewaz pcg tak jak wspomniane spolki rosl przez dlugi czas o ponad 200% .Idr o zaklad,ze 3,5 nie bedxie w tym roku.
Ja juz nie mam akcji, oczywiscie chcialbym kupic tanij niz sprzedalem i to sporo, bo moje wizje sa klarowne i na lapu capu nie wchodze znowu.
Cosczuje, ze wyniki sa wcenie juz iazsie prosi aby technicznie nieco papiera schlodzic i to nie jakies marne 2,23 ale tak solidniej, zeby bujnelo az.
A jak bedzie?
Pojecianie mam, moge tylko pokreslic i podumac.
Wpadł jeden 116 cm z toni z trollingu na woblera Salmo Executor, jeden 106 cm na gumkę :), ze 4 dziewięćdziesiątki. Najsłabszego dnia złowiłem 7. Wpadł też okoń 38 cm. Sandacze nie brały - wpadł jeden ale mały. W maju jadę jeszcze raz - jezioro jest rewelacyjne - Xerm.
Pozostało mi tylko pogratulować wyników.
Nazwa jeziora nic mi nie mówi bo nigdy w Szwecji nie wędkowałem,ale w przyszłym roku zapewne znajdę chwilę i wyskoczę na porządne drapieżniki,jeżeli byś mógł napisz jak cenowo sytuacja u nich wygląda ( cztery,pięć dni wędkowania +noclegi + wyżywienie)
A u nas "chlapiesz" cały dzień i jak wyciągniesz ze dwie dwójki to radocha ,ech szkoda gadać.
Pozdrawiam serdecznie.
Dokladnie i ktos zarobi a ktos straci.
Ja wczesbiej nieco sprzedalem ale tak bywa, moje zalozenia zrealizowane zobacze jaksie potoczy.
Nie przecze ze nie zaliczy np 3 zl bujajac w zakresie 2,25-2,45 chwile na schlodzenie papiera.
Czas pokaze.