,,Kurs akcji PBOANIOLA w interwale dziennym znajduje się w umiarkowanym trendzie wzrostowym. Akcje spółki należą do walorów, które - biorąc pod uwage ilość zawieranych transakcji - charakteryzują się nikłym zainteresowaniem inwestorów - uważane są za niepłynne. W ostatnich kilku dniach zainteresowanie tymi akcjami znacząco wzrosło. Kurs wzrósł w ciągu 5 sesji o 11,63 proc. przy prawie 3 krotnie większych obrotach.Kapitalizacja spółki wynosi 18,26 mln zł a wartość akcji w wolnym obrocie 8,44 mln zł. Na akcjach spółki - w ostatnim miesiącu - średnio zawierano 23 trans. przy obrocie na sesji 36,80 tyś. zł. Kurs charakteryzuje się podwyższoną zmiennością która wymaga uważnego obserwowania notowań ,,
Widać gołym okiem że ktoś skupuje i zainteresowanie rośnie patrz. obroty.
250sesyjna przebita i mamy konsolidacje przed kolejnym wybiciem........
Kiedy nie wiem .....
Analizować wykres i czekać na wyniki i komunikaty .
Witam , powiniśmy zaliczyć jeszcze na dziennym 2,25 i atak na 3gole .
Na początek ,myśle że do końca roku się uporamy .
W razje pytań o AT chętne odpowiem jutro.
Przyjedź na walne a nie będziesz wróżył z fusów. Przy odrobinie szczęścia zobaczysz prezesa o ile nie będzie miał ważniejszych spraw niż liczenie SWOICH milionów.
Powiedz kolego kowal po co mam jechać na walne hm.
Chcesz to jedź ja Ci radze troszke pokory i jak masz pieniążki kupować tz uśredniać co kwartał po troszke napewno nie na raz .
Kupić poczekać do wyników etc etc
Chyba że kolega ma wysoką średnią i brak środków to fakt jazda na walne to jedyne rozwiązanie bo zablokowany na lata .
Ale mam rade dla kolegi przeprosić wszystkich zacząć od prezesa bo tylko on może Ci kolego ulżyć .
Rób jak chcesz jak masz intuicje , głowa do góry .
Z resztą to i tak nie ma znaczenia bo jesteś po drugiej stronie barykady. Czyli pasuje ci sytuacja że ze spółki uciekają pieniądze na prawo i lewo do własnych kieszeni z pominięciem akcjonariuszy czyli dywidendy oraz wzrostu wartości spółki.
Pewnie jeszcze byś chciał nową emisję na dokapitalizowanie.
Nie zamierzam nikogo przepraszać bo nie ja zawiniłem, a prezes nie jest zainteresowany uzdrowieniem sytuacji w spółce ani tym bardziej załagodzeniem sporu z akcjonariuszami. Tym gorzej dla niego.
Wyniki pokażą czy coś się zmieniło.
Jedź na walne , najlepiej w drugim terminie odrazu .:) będziesz miał wgląd .:)
weź wszystkich pokrzywdzonych czyli SIEBIE tylko i tupaj stukaj pod drzwiami z reszta drobnych co ci został.:) możesz je schować .:) na wiele kwartałów.:)
A jak nie weź SWOJ scren rachunku i zaprzyjaźnionych z prwatnego towarzystwa i zgłoś się do knf czy to nie ty dopuścieś się manipulacji na kursie będziesz czysty pogadamy .:)
A jak nie znadz winnego to w twojm interesie biorąc pod uwagę setki i drobne .:) spytaj kazacha przyjacielu
Notabene na miejscu prezesa i członków rady podałbym Cie do sądu po wynikach rocznych za 2013 i audycie bo przez ciebie spółka straciła wizerunek w oczach innych .:)
może uznali jak ja i reszta uwaliłeś? podnoś se sam tracisz najwiecej oni i ja zarabiam na życie a nie gram tu .:)
spółka bez cenna na lata a dywidenda powinna isc na obracanie bo jest okazaja kupić tanio grunty a ty jak chcesz sypac syp za grosze z kazachem .:) albo kupuj jak masz za co ja nie sprzedaje i nie blokuje .:)
Dokładnie.:)
Można było kupić jak kolega kazach po 97gr i zarabiać jak on, ja mu nie zazdroszcze że trafił w dno.
Miał nosa trafił w odpowiedni kwartał i dzień i zarabia i dobrze.:)