mam nadzieję że się mylicie.
JA ŻYCZĘ WSZYSTKIM 3 BUDYNKU Z PRAWEJ z postojem na najwyższym piętrze.
http://www.bryla.pl/bryla/51,85302,7420251.html?i=0?bo=1
Myslę, że nie był to wcale taki zły dzień i chyba jednak jeszcze trochę nam ta wieża urośnie. W dzień odwrotu spodziewał bym się wolumenu min. 3 mln., a pewnie znacznie większego, a dzisiaj dzień jak co dzień - parę procent do góry, z małymi zawirowaniami po drodze. Akurat jesteśmy przy mocnej barierze psychologicznej 1 zł., a że akurat widły też były na 1 zł, bariera ta okazała się nie do przeskoczenia i sporo niezdecydowanych osób zdecydowało się wreszcie na realizacje zysków. Spodziewam się jutro kontynuacji wspinaczki w górę, ale kto wie czym zaskoczy mnie tutejszy maszynista - czy ruszy pociągiem na następną stację czy rozbije się już na pierwszym zakręcie?;)
obawiam się ,że jutro będziemy mieli do czynienia z klasycznym pozbyciem się papiera na weekend.
Gracze jeśli nie są pewni co tak naprawdę dzieje się w spółce unikają trzymania akcji przez weekend.
Oby to pozbywanie się papiera na weekend zakończyło się tak, jak to miało miejsce 27 IX albo 11.X a nie będe miał nic przeciwko takiej Drewexowej klasyce:) Ta spółka ciągle zaskakuje, więc można spodziewać się wszystkiego. Ja nastawiam się optymistycznie a jak będzie, zobaczymy już za kilkanaście godzin:)
Myślę że całkiem ładnie nam się tydzień zakonczył. Znowu kilka procent do gory, 1 zł okazał się nie pokonania, ale nie było nokautu i dalej jest w naszym zasięgu, więc jest niezle. Ciekaw jestem co przyniesie nam przyszły tydzien. Spodziewam się jeszcze jednego mocnego skoku w górę i jakiejś bardziej konkretnej korekty, ale z drugiej stron nie mam nic przeciwko, żeby sobie tak rosło codziennie po pare procent, aż osiągniemy cene dwu lub trzy cyfrową:)
i pommyśleć ze obserwuję tę społkę chyba od 0,17 i nie wszedłem za dużo.....bo kaski brakło ....nawet nie chce liczyc,,,,ile bt btło alt ta spólka to mistrzostwo świata gratuluję zarobionym ...normalnie