Ta Spółka zjeżdża na 0.05 PLN- nikt tego nie chce nawet Cypr to wywalił. nie rokuje na przyszłość ta Spółka - marazm.
Trzyma się jednego starego kontraktu. Żadnej nowej umowy = zero rozwoju.
Skoro tak interpretujesz informacje. Widzę że jesteś z tych osób którzy muszą mieć czarno na białym by coś zakumać, niestety w takim wypadku jest już pozamiatane;) To że będą zbywac akcje planowali już co najmniej pół roku wstecz. Zresztą sam mam firmę i planuję wszystko z rocznym wyprzedzeniem bo tak robią ludzie myślący. Nie jest bankrutem gdyż długi nie przewyższają wartości firmy..itd itd
Kolego, spółka faktycznie miała problemy w 2012 i te problemy odbijają się w raporcie za 1 półrocze 2013. Jednak strata za 1 półrocze 2013 jest niższa niż za 2012 , co w dużej mierze zawdzięczają odpisowi ponad 1 mln.zł. z tytułu trwałej utraty wartości na akcje w Mc Comp. Marże handlowe wzrosły o ponad 100 proc.w porównaniu z 2012r. Dobrze , ze pozbywają się akcji inwestorzy , którzy nic nie wnoszą do spółki, a wręcz przeciwnie. W spółce należy zrobić porządek i to się zaczyna dziać.Moim zdaniem powinni też ograniczyć koszty zarządu, bo są nie do przyjęcia. Oczywiście spółka nie jest bankrutem i ma potencjał wzrostowy. raport za 2 półrocze 2013 myślę będzie taki , że ciężko będzie kupić akcje poniżej 0,60 -0,80 zł.Spółkę obserwowałem przez pewien okres i kupiłem akcje po raporcie. Obecnie uważam , iż to dobra okazja, choć nie wykluczam niższej ceny, ale można się nie doczekać. Pozdrawiam
Główni Akcjionarjusze już sprzedali w tych cenach około 2,5 milona a Nikt się nowy nie ogłasza. Cały czas jest duży popyt i podaz i wysysanie akcji w sposób Mistrzowski