...informacja jednoznacznie pozytywna... tylko ten komunikat jakiś taki nijaki w swej treści... inwestor nadal incognito występuje... a do tego to podkreślanie, że inwestor może się w każdej chwili wycofać i włos mu za to z głowy nie spadnie... jakiś król lemurów musi być....
...Max??? ... Inv??? ... jesteście jeszcze czy opychacie banknoty po kieszeniach??? ;) ...co o tym sądzicie???
No myslalem gdyniak ze juz cie nie ma na papierku bo od jakiegos czasu nie pisales.
Przyznam szczerze ze dzisiaj troche z bolem serca rozstalem sie z papierkiem ktory sprzedalem w przedziale 67-70 no ale 150% zarobku na tej podbitce i tak uwazam za sporysukces.Byc moze beda dalsze wzrosty ale to dosyc ryzykowne biorac pod uwage ze wskazniki sa ostro przegrzane a RSI i STS sa niedalekie od wygenerowania sygnalu sprzedazy.
Skoro w umowie nie podano inwestora to raczej predko go nie poznamy.Jedyne dobre info w najblizsxym czasie to podtrzymanie upadlosci ukladowej przez sad rejonowy tylko obawiam sie ze to info moze byc juz w cenie.
Przeczuwalem ze pompka jest pod jakies info i sie nie mylilem.
Ogolnie ta umowa to takie zero konkretow no i ten zapis ze inwestor otrzyma akcje w zamian za wierzytelnosci ktore skupi zatem emisji nie koniec pytanie po ile inwestor bedzie chcial brac akcje bo skoro za widrzytelnosci nie chce zbyt wiele placic(redukcja 90%)to czy zaplaci za akcje po 63 gronie.?No ale na zmiane nominalu potrzeba uchwaly walnego i mysle ze takowe moze niebawem byc zwolane.Ja narazie popatrze z boku,moze robie zle ale pazerny nie jestem a na gpw jest masa spolek zdolowanych ktore dadza pewny zysk.
ja tutaj bylem przed likwidacją czyli przy kursie 40-60 gr, nie zdążyłem uciec, byłem też jak było 10 gr z pełnymi gaciami ale od 20 uśredniałem mocno jak było info o inwestorze. Dzisiaj wyszedłem ze wszystkiego już na duży + , nie wiem czy dobrze czy źle. Pewnie można będzie jeszcze dobrze zarobić ale nadal nie ma konkretów. Tak samo było kiedyś z ASGold wszystko super i inwestor się wypiął , tam niby była kara umowna 1 mln zł , których i tak Drewex nie otrzymał. Tu nie ma żadnych kar i w każdej chwili inwestor może zrezygnować. Nie wiadomo też co to za inwestor, przy takim kursie dla mnie ryzyko już za duże tym bardziej że wskaźniki już ładnie zagrzane.
Życzę dalszych wzrostów i pozdrawiam starych akcjonariuszy drewex
... miło słyszeć, że cierpliwość popłaciła, piękny zarobek - gratuluję :) Ja wszedłem stosunkowo niedawno ze średnią 29-30gr. (w lipcu i potem trochę dokupiłem jak odrzucili c2m). Wczoraj wycofałem kapitał i zrobiłem podmiankę reszty pakietu o parę poziomow niżej. Nie ma ryzyka - nie ma zabawy ;) Zobaczymy co będzie dalej - obstawiam, że do 1PLN może się doczołgać... wtedy pozbędę się reszty papiera... a jeśli nie to niech sobie leży!
Kazdy robi jak uwaza.Ja juz trzeci raz zarobilem spory grosz bo od zeszlego roku gram na dolko i gorki i na drewexie nie chwalac sie ale pieknie mi to wyszlo.Jak dla mnie drewex to spolka roku.Zyczy wszystkim zeby poszlo jeszcze wyzej i szanse na to sa.Jeszcze w drodze jesy informacja z sadu ktora moze podbic kurs albo jest juz w cenie to sie okaze.Ja narazie poczekam z boki zreszta na ten czas mam kolejna perelke.