Te akcje w tygodniu będą po 20 groszy chyba nie tam przecinek postawiłeś i zero z przodu. Ta spółka to klapa jest. Jedyną nadzieją jest odsprzedanie akcji inwestorowi który zrobi porządek w firmie. Bo od kilku lat w B3SYSTEM panuje chaos. Każdy chce rządzić ile zmian prezesów już było? 10?
Nie przesadzaj. Spółka ma perspektywy, a kurs jest obecnie bardzo niski, ale mówić , ze niedługo 2 zł jest niedorzeczne. Ja obstawiam do końca roku 0,60 - 0,80. Dziś szybko rozebrana 0,30. Coś chyba jednak ruszy.
Przyjże się mocno tej spółce. Kur... chciałem po 0,30 kupić i przez przypadek wywaliłem 5500 szt. kurteczka, chusteczka............. ale się wkurzyłem.
witam, nabyłem trochę akcji tej spółki bo wydaje mi się że są trochę niedoszacowane. Pozytywne infa ze spółki nie wpływają pozytywnie na kurs..narazie.
Na co tutaj liczysz?? Powiedz mi czy wejście inwestora coś zmieni?? O ile kogoś znajdą bo jak nie to akcjonariusze będą kupować akcje.. W tym drugim wypadku hajsu na pokrycie strat nie nazbierają... A inwestor w taki bajzel nie zainwestuje.. Bo inwestycja się zwraca a B3SYSTSEM is dead