Coś tu jest grane, obroty jakich nie było w historii spółki , podbitka kursu na sam koniec notowań , wielomilionowe inwestycje w drodze , czy to oznacza zyski czy straty ? ma ktoś jakieś przemyślenia ?
społke obserwowałem od dłuzszego czasu jest praktycznie nie widoczna dla rynku kurs przebije cene emisyjna w bardzo ktrotkim czasie sadze ze w nowym roku bedzie co opijac opór na 2,8zł zostanie przebity bardzo szybciutko nie wiem skad sie biora te pakiety po 300k na koniec ale uwazam ze przewalanie dobiega konca tutaj nie ma malutkich lae jak zobacza ze spłka była liderem wzrostu zaraz zbiegna sie jak hieny SPOŁKA Z PERSPEKTYWA SADZE ZE WZROSTY DOPIERO PRZED NAMI i nie pisze tego zeby naciagac ale tak jest kurs bedzie wysoko
spolka w Brzegu Dolnym rozkreca sie na maxa - mega terminal/mega plany - jesli wszystko pójdzie jak zaplanowali - bedzie mozna na tym zarobic niezle pieniądze. Rozbudowa terminalu w BD juz rozpoczę -czyli dzieje sie - myślę ze dobrze się dzieje.
nie wiem jak wyglada to w BD ale mieszkam blisko kutna i musze przyznac ze tutaj takze terminal imponujacy sadze ze mozna go zobaczyc przez google street view! pzdr
na ulicy Intermodalnej się znajduje link https://maps.google.pl/maps?q=kutno+google+maps&ie=UTF-8&hq=&hnear=0x471b9bd6fff54be7:0xac96860f51ab25d3,Kutno&gl=pl&ei=3CdYUtOJMNOb0AWxn4HIDg&ved=0CCoQ8gEwAA