W okolice 0,20 to schodzą przed upadłością , czy też to wróżycie i tego chcecie .Przy tak dużym zejściu to pora wyrzucić i więcej nie ruszać ( już takie miałem :cce,chemos,ideon)
Spokojnie. Upadłości tu nie będzie. Po raporcie za 4 kwartał będą na wyścigi kupować akcje. Wczoraj prawie 1 mln stało b. długo na zakupie po 0,26 i nic. Chyba jakby ktoś chciał wywalać bankruta to już by to dawno wywalił i kurs by się załamał.
cisza przed burzą:) nie czujecie tego? mam wrażenie że jest właśnie coś takiego. Na to wskazują też wykresy. Wystarczy poczekać a nie pchać po 28 groszy..
Jak narazie zastanawia pobyt i brak informacji o zmianie w akcjonarjacie przekraczający 5% /bo chyba powinien się ujawnić/ , i czy może ktoś napisać kiedy raport za 3 kwartał
- za III kwartał 2013 r. – 14 listopada 2013 r.
a może parę osób skupiło ale tak by nie ujawnili się.
Tzn. Ta firma to świetne zjawisko dla podkupienia za małą kasę większości akcji, później podbicie kursu który sam będzie szedł do góry bo panowie będą mieli większość akcji więc na rynku będzie ich brakowało a chętni będą.
Mając na dziś dzień 300 tyś zł. wchodzicie do akcjonariatu :)
a mając 600 tyś zł. jesteście udziałowcem z największą ilością głosów na walnym.
Dzięki za datę
Zastanawiające jest sprzedaż akcji przez głównych akcjonariuszy według mnie albo jest porozumienie co do przyszłości spółki i sprzedaż jakiemuś inwestorowi założonego pakietu akcji /każdy coś daje ze swojej puli reszta z rynku najlepiej tanio a nic nie trzyma kursu lepiej jak sprzedaż przez osoby mające lepsze informacje albo ............. i tu prosze o sugestie.
można gdybać ale dlaczego Cypryjczyk miałby sprzedać akcje po niskim kursie? Po prostu wycofał się z tej spółki lub potrzebował pieniędzy. Jeżeli teoretycznie jest inwestor to faktycznie mogli tak się porozumieć z udziałowcami że okupi mały pakiet akcji następnie info o tym, kurs spada i dokupuje na rynku resztę jeszcze taniej!!!na razie lecimy w dół bo ludzie pozbywają się akcji poniżej ceny zakupu!!! Myslę że potrwa to jeszcze parę dni.
Spojrzałem na b3 w perspektywie paru miesięcy gdy to jednego dnia poszło 1,2MLN akcji. Patrząc w ten sposób można policzyć że połowa wszystkich akcji zmieniła właściciela hm.
Radzę brać puki taniocha. Leszcz jak zwykle obudzi się przy 0,60 zł. i będzie kupował na wyścigi do 0,80 zł. teraz to małe pakieciki idą , ale jak pójdzie to będzie tylko wspomnienie po tym historycznym dołku. A spółka jest świetna i ma perspektywy ogromne, klientów też niczego sobie, tylko trochę porządku trzeba zrobić.