no widzisz jak to życiwe bywa zdumiewające. Jakbym wiedizał to bym się nie pakował. Co dalej ??? W biurze maklerskim powiedzieli że to nie ich problem i musze się skontaktować z syndykiem lub czekać jak syndyk weźmie z KNF liste akcjonariuszy i wtedy będzie dzielił majątek. Macie kontakt do syndyka ???
a ty umiesz ze zrozumieniem ? bo skoro posiadasz akcje BANKRUTA to wiadomo ,że z myśleniem ciężko ...wartość spółki jest ujemna ...a więc masz sznse odzyskać 0zlp -na pytanie co dalej :zapomnieć ,że się jest FRAJEREM wydymanym przez OSZUSTÓW :-)
Piękny obraz naszego społeczeństwa wyłania się z odpowiedzi udzielonych na zadane pytanie :(
Jak się kogoś nie zwyzywa w inrernecie, to dzień stracony...
Polecam kilka zasad:
1. Jak nie znam odpowiedzi lub nie chcę pomóc, to się nie odzywam.
2. Jak znam, to staram się ją przedstawić w kulturalny sposób.
może i masz rację że byłem GŁUPI pytanie ilu takich GŁUPKÓW było bo nie widziałem żeby ostatnie obroty wskazywały na to żeby ktoś usilnie chciał pozbywać się akcji.
Ja np. nie sprzedawałem akcji, bo zaksięgowałem stratę przy cenie 0,03pln i zostawiłem sobie na pamiątkę.
Mógłbyś jednak trochę zadbać o swoje sprawy.
"...
Zarząd spółki BOMI S.A. w upadłości
układowej niniejszym informuje, iż w dniu
dzisiejszym powziął informację, iż w dniu
wczorajszym (4 marca 2013 roku) - Sąd
Rejonowy Gdańsk Północ w Gdańsku VI
Wydział Gospodarczy ds. Upadłościowych i
Naprawczych wydał postanowienie o
zmianie trybu upadłości z upadłości
układowej na upadłość likwidacyjną. Na
Syndyka masy upadłościowej została
powołana pani Grażyna Ossowska -
Mazurek
..."
www.gdansk-polnoc.sr.gov.pl/srgdapn2/index.php?option=com_content&view=article&id=33:wydzia-v
Zadzwoń i zapytaj o Panią syndyk.
Daj znać jak dowiesz się czegoś ciekawego.
nie mogłeś sobie zostawić akcji bo żeby wykazać stratę musiałeś je sprzedać :P
JUeśli ich nie psrzedałeś nie masz straty i nie możesz odliczyć od zysku.
Dziś będę dzwonił jak się czegoś konkretnego dowiem dam znać
Syndyk raczej wiele nie pomoże, bo wg przepisów do odzyskania długu z majątku dłużnika jestes na szarym końcu. Pierwsze dostaną kase banki, potem urzędy, potem pracownicy, potem kontrahenci, a na samym końcu akcjonariusze, więc nie liczyłbym na kase.