• Bytomiem zainteresowali się..... Autor: ~verde757 [95.40.175.*]
    Bytomiem zainteresowali się spekulanci,którzy wiadomości mają z pod stołu.Duża zwyższka a potem spadki i ponownie zwyżka itd. są charakterystyczne dla działania spekulantów.Dlatego ja siedzę spokojnie i bez obawy o moje pieniądze.
  • Re: Bytomiem zainteresowali się..... Autor: ~oj [46.215.64.*]
    dawac na widły bo chce sprzedac po 1,20 :))
  • Re: Bytomiem zainteresowali się..... Autor: ~MOON [83.22.173.*]
    dawać na widły bo to gnój jest
  • Re: Bytomiem zainteresowali się..... Autor: ~oj [95.40.82.*]
    moze byc gnoj jak zwał tak zwał , byle dał zarobic hehe
  • Re: Bytomiem zainteresowali się..... Autor: ~CKM [83.27.105.*]
    Dlatego Ja polecam gino:) cytat pochodzi z parkietu.
    Pozdrawiam
    Ożywienie poprawi wyniki

Kolejne typy są ściśle związane z sezonowością i ożywieniem popytu wewnętrznego. Marcin Stebakow, dyrektor biura analiz DM BPS, najbardziej wierzy w Gino Rossi.

– Choć spółka silnie rośnie od początku roku, jej potencjał jeszcze się nie wyczerpał – przekonuje i wyjaśnia: – Zakładamy, że to właśnie 2014 r. będzie przełomowym rokiem dla spółki. Produkcja obuwia z własnej fabryki może wynieść nawet 80 proc. całości sprzedaży. Dzięki temu firma będzie korzystała zarówno z marży produkcyjnej, jak i handlowej. W 2014 r. spółka też pokaże wszystkie efekty restrukturyzacji, a ostatnie emisje obligacji umożliwią większy wzrost przychodów.

Producent obuwia szacuje, że osiągnie w tym roku 14,1 mln zł EBITDA. Zdaniem Stebakowa wynik może być jeszcze lepszy (16,4 mln zł).
[x]
BYTOM 2,61% 2,75 2018-11-28 16:49:18
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.