Polskie Jadło upada, albo już padło, a M2B wchodzi na Lotos z kiełbasą i zupami, oprócz pierogów oczywiście, które już dawno dostarcza. Jak tu się nie wk....ć ???
Jeśli chcesz być rzetelny to podaj pełną informację ;)
Polskie Jadło zawarło umowę franczyzową ze spółką „M2B” sp. z o.o. spółka komandytowa dotyczącą prowadzenia w ramach udzielonej franczyzy działalności gastronomicznej pod marką PIT STOP BAR.
Dnia 2013-09-20 o godz. 15:04 ~tłusty_pieróg napisał(a):
> Jeśli chcesz być rzetelny to podaj pełną informację ;)
> Polskie Jadło zawarło umowę franczyzową ze spółką
> „M2B” sp. z o.o. spółka
> komandytowa dotyczącą prowadzenia w ramach udzielonej
> franczyzy działalności gastronomicznej pod marką PIT STOP
> BAR.
Pit Stop Bary są to odrębne punkty gastronomiczne, których nawiasem mówiąc jest tyle, co kot napłakał, działające przy stacjach Lotosu. Od chwili ogłoszenia upadłości dostawy, a dokładniej pierogi, dla Lotosu przejęło M2B. Później weszły fullburgery i fulldogi, ale z tych drugich zrezygnowali. Teraz na wybrane stacje, wstępnie ok. 60, będą wprowadzane zupy, oraz kiełbasy. Dla jasności mam na myśli stacje Lotosu, a nie Pit Stop Bary. I nie mów mi o rzetelności, bo zachowujesz się jak Janek. Nadrukował akcji, rzetelnie je sprzedał, bo miało być cudownie. Później rzetelnie kasę wsadził w M2B, a Polskie Jadło rzetelnie leci na pysk, albo już padło.
To powiedz mi teraz, tylko poproszę rzetelnie. Jak tu się nie wk....ć ???
zrywam boki normalnie :D
Nie odpowiedziałeś na pytanie ile to LOTOS ma własnych punktów gastronomicznych.
I z kim to M2B podpisało umowę na dostawy? Z Lotosem? hahaha
Nie kompromituj się dalej :D
A powrót się nie martw jak masz akcje to nie stracisz, a jeśli nie masz to żałuj :D